- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen durur böyle sonra birden 2 kg falan gidwr sıkma canını haftaya master fitsin
Teşekkür ederim inşallah haftaya hedefim iki kiloBazen durur böyle sonra birden 2 kg falan gidwr sıkma canını haftaya master fitsin![]()
Teşekkür ederimCok guzel baslangic canim![]()
Muhtedem kilo canim tebrik ederjm![]()
Şaka ediyorumm kızzz bide ikizler ooyyyy bende emziriyorum ondan bence çabuk veriyorum yoksa mümkün değillBEnde yuruyus yapamiyorum canim gun icindeki adimlarin 6 bin oluyor genelde. Emzirmenin etkisi diye dusunuyorum bide ikizlerin pesinde kosmanin yoksa ben ac kalmiyorum . Tabi bu hafta veremeyebilirim gibi. Birlikte daha cok veririz insallah canim![]()
Teşekkür ederim canım, dün su hapına başladım, varis çorabı da giydiğim için bol ödem gitti,En buyuk rakam sende abla tebrik ederim seni kirmizi kaptan yapalim![]()
Amin aminnn daha da eksilsin inşallahh amin.Kızlar verilen kilolar muhteşemm hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumDarısı gelecek haftaya diyelim
![]()
Afiyet olsun canım evet çok değil bence de gayet ideal olmuş19 MAYIS
SABAH
1 bardak limonlu su 06:30
KAHVALTI 08:30
2 dilim domates 2 dilim salatalık
4-5 yeşil zeytin
1 sigara böreği
1 dilim peynir
3-4 dal maydanoz
3-4 dal roka
Yarım omlet sucuklu (1yumurtayla)
ARA
Türk kahvesi11:30
2 ceviz
1küçük kase biberli yoğurt
Büyük kupa yeşil çay 13:30
Çubuk kraker
ÖĞLEN
3-4 yemek kaşığı taze fasulye
1 bardak çorba
1 bardak ayran
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yazınca çok gibi duruyor ama değil
Gün boyu bol su ve bitki çayları
Zipzip-
Elhan
Cordelia
Elcoooom çok güzel kilo gitmiş tebrik ederim canımŞaka ediyorumm kızzz bide ikizler ooyyyy bende emziriyorum ondan bence çabuk veriyorum yoksa mümkün değill![]()
Harikasın canım tebrikler
Meryem’cim biraz dikkat edersen bile kilo verdiğini göreceksin sadece odaklan bi bakmışsın 70 lerdesin
Canim ozlemomm tesekkur ederimmElcoooom çok güzel kilo gitmiş tebrik ederim canım![]()
Harikasın canımm cok güzel vermissinGünaydııın
19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu mutlu olsun
Eki Görüntüle 3249801
12 Mayıs 77.6
19 Mayıs 75.6
Fark 2 kg
Elhan
Zipzip-
Cordelia
![]()