- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Evet okadar su yutmasına bile üzüldümAllah razı olsun senden.Bir can kurtarmişsin ne büyük mutluluk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet okadar su yutmasına bile üzüldümAllah razı olsun senden.Bir can kurtarmişsin ne büyük mutluluk.
Teşekkür ederim ablacım. Artık bir disipline girmem şart oldu. Umarım sizlerin gözetiminde güzel sonuçlar alırım bendeYaa çok sevindim. Kahve topigimiz vardı evet hatırladım canım. Ne iyi ettin de geldin. Sen nasıl arzu edersen canım yarın menü bildirimine başla. İnşallah bayrama kadar bol bol kilo verirsin pericim.![]()
Hoş buldum![]()
Sabah yürüyüşlerime geri dönüyorumAşkosuu bomba gibi eksileceğiizzz![]()
Yagmur camur demeden bas yürüSabah yürüyüşlerime geri dönüyorum![]()
Doğum kilolarımı vermiştim. Emzirirken çok alıyorum kilo . Şimdi de veririm diye düşünüyorum motivasyona ihtiyacım var17 kg bayaa iyiğ
Hep beraber yine veririz benceDoğum kilolarımı vermiştim. Emzirirken çok alıyorum kilo . Şimdi de veririm diye düşünüyorum motivasyona ihtiyacım var![]()
Ben kendim bi plan oluşturdum kendime neyin iyi gelip gelmediğini biliyorum daha öncede verdim bi 10 kg yine aynı şekilde yapıyırum
Sizler ne tür diyetler yapıyorsunuz? Ben aralıklı oructa en rahat şekilde devam edebiliyorum yine onu yaparım![]()
Rica ederim canim.Teşekkür ederim ablacım. Artık bir disipline girmem şart oldu. Umarım sizlerin gözetiminde güzel sonuçlar alırım bende![]()
Bazen Karatay bazen aralıklı oruç kukipericim. Karbonhidrat, şekerden elimden geldiğince uzak duruyorum.
Sizler ne tür diyetler yapıyorsunuz? Ben aralıklı oructa en rahat şekilde devam edebiliyorum yine onu yaparım![]()
Karatay diyeti hiç yapmadım nasıl oluyor ablammBazen Karatay bazen aralıklı oruç kukipericim. Karbonhidrat, şekerden elimden geldiğince uzak duruyorum.
Canım sabah yumurtalı, peynirli bol yeşillikli, olmazsa olmaz çiğ kuruyemişli doyuncaya kadar kahvaltı yapiyorsun, beş saat sonra sebze veya protein içeren bir yemek daha ...ekmek kesinlikle yok.Karatay diyeti hiç yapmadım nasıl oluyor ablamm
Zaten insan bunu anlayıp uygulayınca otomatik düzene giriyor bazı şeylerBen kendim bi plan oluşturdum kendime neyin iyi gelip gelmediğini biliyorum daha öncede verdim bi 10 kg yine aynı şekilde yapıyırum