- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Hosgeldin canim veririz birlikte insallahDoğum kilolarımı vermiştim. Emzirirken çok alıyorum kilo . Şimdi de veririm diye düşünüyorum motivasyona ihtiyacım var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim veririz birlikte insallahDoğum kilolarımı vermiştim. Emzirirken çok alıyorum kilo . Şimdi de veririm diye düşünüyorum motivasyona ihtiyacım var![]()
Canım sabah yumurtalı, peynirli bol yeşillikli, olmazsa olmaz çiğ kuruyemişli doyuncaya kadar yiyorsun, beş saat sonra sebze veya protein içeren bir yemek daha ...ekmek kesinlikle yok.Karatay diyeti hiç yapmadım nasıl oluyor ablamm
Supersin canim bence iyi kurtarmissinDostum misafirleri yolladım kendimi de tuttum hizmet ettim hep yememek için,1 taş kadayifi 5 tane yaprak sarma yedim ama kahvaltı yapmamıştım akşam da sadece cacık yiyeceğim
![]()
Ben çok acıkıyorum doymuyorum ondam kilo aldım yaaVallahaa lavim diyet isi cok zorrr tek sorunumuz bu olsun bosver![]()
Vaov ne guzel etkinlikleri varmis superHanımlar lokali buldum.spora yazıldım.saunası havuzu herşeyi var.pazartesi Çarşamba kondisyon salı aerobike kaydoldum.kisisel gelişim kursları da var.aile içi iletişim işaret dili falan senelik 132 TL.
Bugün etmişsinHaklisin ablam dıkat etmedim hiç,![]()
Teşekkür ederim cağnım kaptanımAfiyet olsun canim![]()
Teşekkür ederim güzel ElhanımmAfiyet olsun tatlım.Karbonhidrat var ama miktar olarak çok az neyse ki
![]()
Korkmadigimiz için yedik stokladik di mi amaBir korku geldi sağdan sağdan ama![]()
Aynı aynıBen çok acıkıyorum doymuyorum ondam kilo aldım yaa
İnşallah canım. Malum pazartesi fazlasıyla artim vardi(500gr) inşallah onu bari verebilirim.. bugün yeğenimin doğum günü vardı pasta börek kek vs ikram edildi. Bir lokma bile yemedim sadece kahve içtim. Bu benim için mucizeAyy maşaallahhh cuma günü bomba gibi geliyorsun canım![]()
Bebeğimm bunu cvplamıştın sanki bidahamı geldi benmi karıştımCanım sabah yumurtalı, peynirli bol yeşillikli, olmazsa olmaz çiğ kuruyemişli doyuncaya kadar yiyorsun, beş saat sonra sebze veya protein içeren bir yemek daha ...ekmek kesinlikle yok.
Glisemik indeksi yüksek gıdalar yasak , şeker yok...paketlenmiş her türlü gıda yasak...mantığı sebze, protein, sağlıklı karbonhidratlar