• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun. Mikrop mu kaptin noldu? Sağlıklı ol keyifle zayıfla. Öyle deme kuzum.
Dün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Hastayken bile zayıflamayı düşünüyorum 😭

Allah kolaylık versin her mesleğin kendine özgü zorlukları var para kolay kazanılmıyor canım. Merak ettiğim bir husus vardı makeupcim. Mahsuscuktan yaralanmaları da size mi yaptırıyorlar ?
Evet ☺️ 6055E02B-FA20-4927-8025-8236A1103B6A.webp

Dün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Çok geçmiş olsun🌺🌺🌼🌼 zayıflamak için hiç hasta olmamıza gerek yok sadece birazcık motivasyon 🤗

Çok geçmiş olsun önce sağlığını düşün bırak diyeti şuan ishal tehlikeli su kaybediyorsun

Back
X