- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Evet kalorisi az değil ve sağlıklı şeyler.. bunu denemeyi düşünüyorumKiz çok fena yspar üstt evett

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kalorisi az değil ve sağlıklı şeyler.. bunu denemeyi düşünüyorumKiz çok fena yspar üstt evett
Enemmm süt diyeceğime üst yazmışımEvet kalorisi az değil ve sağlıklı şeyler.. bunu denemeyi düşünüyorum![]()
Ya bence tam sanat eseri .
Tebrikler..
Gelmisken de menumu yazayım. Bugün herkes evde ve hasta idi , ben de yorgun tabi. Tabi tuhaf geçti yeme içme.
Sabah 10
2 kepçe tavuk çorbası
Bi kase mantar sote
1 Dilim ekmek
Ara
Bi dilim ince kek
2 kurabiye
Bi elma
Aksam 17.00
Biraz mango
Bi avuç kadar kabak ve ayçiçek çekirdeği
Spor yok
Şu 1.5 litre
Spor daha yapamam bugün sanırım. Havalar soğuk hala burada unuttum sanırım ağrıyor vücudum.
Tesekkür ederim insallah yarina az da olsa eksi gelirim.Afiyet olsun hanimcim.Evdekilere geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim. Şimdi iyiler yarın herkes isine okulunaGeçmiş olsun tatlımhasta olunca her şey şaşıyor tabi afiyet olsun
![]()
Ya bence tam sanat eseri .
Tebrikler..
Gelmisken de menumu yazayım. Bugün herkes evde ve hasta idi , ben de yorgun tabi. Tabi tuhaf geçti yeme içme.
Sabah 10
2 kepçe tavuk çorbası
Bi kase mantar sote
1 Dilim ekmek
Ara
Bi dilim ince kek
2 kurabiye
Bi elma
Aksam 17.00
Biraz mango
Bi avuç kadar kabak ve ayçiçek çekirdeği
Spor yok
Şu 1.5 litre
Spor daha yapamam bugün sanırım. Havalar soğuk hala burada unuttum sanırım ağrıyor vücudum.
Tesekkür ederim insallah yarina az da olsa eksi gelirim.Afiyet olsun hanimcim.Evdekilere geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim. Şimdi iyiler yarın herkesGeçmiş olsun tatlımhasta olunca her şey şaşıyor tabi afiyet olsun
![]()
Benim yediğimden fazlasını öneriyorBöyle bir detoks.. Baya dolu dolu.. yorumlar çok iyi 2 3 gün uygulayıp min 1 kilo vermişler ve süt artışı olmuş![]()
Anladım kizzEnemmm süt diyeceğime üst yazmışım![]()
Valla ben de bu kadar yemiyorum aslında ama denemeye değer. Yorumlar güzel. Ve Nilay kececi bu konuda harikaaBenim yediğimden fazlasını öneriyorGayet makul
![]()
Beni motive edecek bir eksiye ihtiyacım var.. Eksiyi göremeyince bırakasım geliyor. Birde ben çok sıkı olmasa da 5 aydır bir diyetin içindeyim(7 kg gitti).. Muhtemelen o da yorduHiçbirimiz dört dörtlük ilerlemiyoruz ki limoncum. Olduğu kadar bırakmadan azar azar devam etmeni isterim.![]()
Kein ilaci olsaBeni motive edecek bir eksiye ihtiyacım var.. Eksiyi göremeyince bırakasım geliyor. Birde ben çok sıkı olmasa da 5 aydır bir diyetin içindeyim(7 kg gitti).. Muhtemelen o da yordu
Diyet sözcüğünü atsak onun yerine sağlıklı beslenme desek yorgunluğun gider mi acabaBeni motive edecek bir eksiye ihtiyacım var.. Eksiyi göremeyince bırakasım geliyor. Birde ben çok sıkı olmasa da 5 aydır bir diyetin içindeyim(7 kg gitti).. Muhtemelen o da yordu
Ama şöyle de bir durum var ki her geçen gün vücudumu daha çok sevmeye başladım.. Yüzümün sivriliği, erimeye başlayan sezeryan göbeği felan.. Bunlar biraz ışık yakıyor işteeKein ilaci olsa![]()
Evett çok daha iyi olduu ama o az ölçülere yok muu onlarDiyet sözcüğünü atsak onun yerine sağlıklı beslenme desek yorgunluğun gider mi acaba![]()
Metabolizman çok yavaşlar sanki, diyetisyenler tek öğün önermiyorKızlar peki tek öğün beslenen var mı? Benim sindirim problemim var sanırım yani yediklerim belli saati de geç değil ama midem hala doll hissediyorum sindiremiyorum.Tek öğün yazmayı dusunuyorum
Zaten yavas kiMetabolizman çok yavaşlar sanki, diyetisyenler tek öğün önermiyor![]()
Elhoşumm kilo bildirimi sonrasi kaptanlik secimi baska birsey yok
Ben diyetisyen e gittiğim dönemde 2 öğün beslendiğimi söylemiştim. Onun çok yanliş olduğunu vücudun o zaman aralıgında cok acıkıp ne alırsa alsın aldıgı bütün besinleri yağa dönüştürdüğünü ifade etmişti. Ama bu benim de alışkanlıgım işte.. Şimdi biraz ara öğün yapmaya dikkat ediyorum..Zaten yavas ki![]()
İznin iptal olmasına üzüldüm. İnşallah önemli bir plan yapmamişindir .Elhoşumm kilo bildirimi sonrasi kaptanlik secimi baska birsey yok
Yarin yardim ederim diyordum ama benim izin iptal![]()
Temizlik yapma planim vardi oda iptal olduİznin iptal olmasına üzüldüm. İnşallah önemli bir plan yapmamişindir .
Burayı merak etme canım. Merak ettiğim bir şey olursa sana sorarım.
Yeni üye arkadaşlarimiz geldiginde bir hafta bekleme süresi olmalı mı onu da sorayım![]()
Tatlım kendimize bir spor bakanı bulabilirsek yaparız. Takip etmek , not almak ayrı tablo hazırlamak lazım.evet köz patlıcanı çok seviyorum
aminnnm inşallah
ay ablam cansınmaalesef her zaman böyle motive olamıyorum inşallah bozulmaz. Aslında adım yarısı falan oluyordu eskiden yine olsa ne güzel olur
Ben dee.. pazartesi artım dan kurtulurum inşallah.. 6 li rakamları Bi görebilsem daha çok motive olacağım![]()
Temizlik yapma planim vardi oda iptal oldu
Tabi ki her zaman sorabilirsin ama telefona bakamiyorum molada cevap veririm
Bekleme süresi olsun çünkü bir kac gun gelip gidenler olabiliyor![]()