- 18 Mart 2018
- 31.095
- 124.192
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok trşekkürlerMutlu huzurlu nice seneleriniz olsun inşallah
158olur neden olmasınn.. boyun kaç canım?
ne güzel dilekler bunlar, ne güzel bir enerji maşallah maşallaaahhhAlintilarimi aldım notlarımı yazdım. Mesajları okuyunca içim kıpır kıpır oldu.
Bir kişinin bile içinde taşıdığı umut, iyi niyet, güzel dilekler hepimize geçiyor . Ki biz burada kaç kişi aynı duygulardayiz. Güçlü bir sinerji oluşturduk. Çok şükür durgun bir hafta geçirmemize rağmen güzel eksiler geldi.Ekip ruhumuz için cumanın bereketi vesilesiyle Allah'tan daimilik istiyorum
kararlılık istiyorum, sağlıkla kilo vermeler istiyorum.
![]()
Evet yaa canım benimÇoook güzel bir sürpriz olmuş canımnice nice mutlu seneleriniz olsun
![]()
İşteyim aşko 350gr vermişim bu haftaTartı muhabbetindeyiz tatlışımsen tartıldın mı ne durumdasın baya bi gitmiştir inşallah
işte misin evde mi
Aslında vereceğimiz kilolar o kadar az kibiz saçmalayıp işi sapasardırıyoruz. 10 kilo 15 kilo aslında o derece zor değil ayda 4 kilodan 3 ay eder ama biz uzattıkça uzatıyoruz. Sayfadan kopma canım buranın etkisini biliyorsun
![]()
Çok güzel bir hissAyyy zayıfladıkça beliminde inceldiğini farkettimm![]()
Motivasyon kaynagımız olduğun için biz teşekkür ederiizAlintilarimi aldım notlarımı yazdım. Mesajları okuyunca içim kıpır kıpır oldu.
Bir kişinin bile içinde taşıdığı umut, iyi niyet, güzel dilekler hepimize geçiyor . Ki biz burada kaç kişi aynı duygulardayiz. Güçlü bir sinerji oluşturduk. Çok şükür durgun bir hafta geçirmemize rağmen güzel eksiler geldi.Ekip ruhumuz için cumanın bereketi vesilesiyle Allah'tan daimilik istiyorum
kararlılık istiyorum, sağlıkla kilo vermeler istiyorum.
![]()
AynenMotivasyon kaynagımız olduğun için biz teşekkür ederiiz![]()
Kızlar tartım bozuk ve ben çok kiloluyken tartıldığımda motivasyonum daha da düşüyor. Bir süre geçsin sonra tartılırım. O güne kadar menü paylaşayım en iyisi
Kurabiye yaparsan pekiSana uzağızdır simdi![]()
Aha bunii