- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Hayatım öğlen attım ya kaçırmışsın bildirimlerin arasındaSabah öğle nerde canımafiyet olsunnn gayet hafif akşam menüsü ,adımda güzell
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım öğlen attım ya kaçırmışsın bildirimlerin arasındaSabah öğle nerde canımafiyet olsunnn gayet hafif akşam menüsü ,adımda güzell
![]()
27 MAYIS
KAHVALTI
Yarım domates yarım salatalık
2 dilimpeynir
5-6 dal roka-5 yeşil zeytin
ARA
Maden suyu yulaf bar
ÖĞLE
yarım demet maydanoz,1,5 dekerlek gonk
2 bardak kefir
ARA
Büyük bardak yeşilçay
AKŞAM
belli değil belki yulaf yerim
@Zipzip-FirstLady_
Yarın düzeltme edelimm kaptoşş
Ayy canım arada kaynamış galiba hemen bakıyorummHayatım öğlen attım ya kaçırmışsın bildirimlerin arasında![]()
Az yediğimi düşünüyorum ne diyorsun?Ayy canım arada kaynamış galiba hemen bakıyorumm![]()
Off harikasın ama sen yaaa
Yaramaz mı ben bi +300 bekliyorumYarın düzeltme edelimm kaptoşşafiyetler olsun yaradımı sarmalaarr fasulyeler
![]()
Deme deme öyle sonra 200-300 gr gelirim hayal kırıklığına uğrarımOff harikasın ama sen yaaabu hafta harika eksiler alacagına eminim, böyle devam
![]()
Çok çok az.. Ama hedefe hızlı ulaşmanı sağlar.. Baş dönmesi halsizlik yorgunluk olmadıysa 3 günü geçmeyecek şekilde uygulayabilirsinAz yediğimi düşünüyorum ne diyorsun?
Hayır hayır bence güzel sonuçlar gelecekDeme deme öyle sonra 200-300 gr gelirim hayal kırıklığına uğrarım![]()
Yok canım hiçç olmuyoÇok çok az.. Ama hedefe hızlı ulaşmanı sağlar.. Baş dönmesi halsizlik yorgunluk olmadıysa 3 günü geçmeyecek şekilde uygulayabilirsin
İnşallahhHayır hayır bence güzel sonuçlar gelecek![]()
O halde yarın da devam et canım.. Ama baktın etkileniyorsun hemen normale dön.. Bu yaptıgın biraz şok diyet kategorisinde..Yok canım hiçç olmuyo