- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Emzirdiğim için cok sıkı tutamıyorum.. Bakalım inşallah çok uzatmadan beni terk eder bu kilolarGider canım 3.5 kilo kassan bir haftada bile gider![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirdiğim için cok sıkı tutamıyorum.. Bakalım inşallah çok uzatmadan beni terk eder bu kilolarGider canım 3.5 kilo kassan bir haftada bile gider![]()
Aaa o zaman ayrı, inşallah hepimiz sağlıkla verebiliriz canımEmzirdiğim için cok sıkı tutamıyorum.. Bakalım inşallah çok uzatmadan beni terk eder bu kilolar![]()
İnşallahhhhAaa o zaman ayrı, inşallah hepimiz sağlıkla verebiliriz canım
Öbür sarmayı arıyor insan o yüzden yoksa idare eder canımYaaa benim de ilgimi çekmişti sarmalar güzel değil mi![]()
Güzel , huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
G Ü N A Y D I N![]()
Günaydınlarrrr![]()
Günnaayyydddııınnn n n n![]()
Günaydın![]()
Günaydıınnnn![]()
Günaydınlaaaarr![]()
Güüüünnnnaaaaayyyyydddddıııııınnnnnn![]()
![]()
![]()
Günaydın dın dın dın![]()
Günaydın![]()
![]()
Günaaayyydııınnn çıtırtoşşşlarııımmmgünaydın kızlar![]()
Regl olmak artırıyor bence.. Şişkinlik de olunca normal gibi..Kızlar ya ben suan 79.5 çıkıyorum 1 kilo fazla nasil oldu anlamadım adetliyim diye mi acaba
Cok stres oldum aslinda odemlerin gitmesi gerekiyorken eklendiRegl olmak artırıyor bence.. Şişkinlik de olunca normal gibi..
Regliden yanaKabız değilim canım ama reglden oldupunu düşünüyorum. Gaz şişkinliği gibi karnımda şişkinlik var ama gaz yok![]()
Amann simdi öyle pek şey etmiyo muzik açıyorum ona bayılıyoOyun oynasın yorulsun biraz uyur yine![]()
Hem öyle hemde ustün ağırdırrr regli zamanda tartmak yanlış oluyo iyi tartmaz kanamanda oluyo doluluk var şuan oyüzden fazla çıkarKızlar ya ben suan 79.5 çıkıyorum 1 kilo fazla nasil oldu anlamadım adetliyim diye mi acaba
Kız neye 1 ay var1 ayım var 60 olsam bari![]()
Tamam öyleyse birkaç gün bekleyeyim teşekkür ederimHem öyle hemde ustün ağırdırrr regli zamanda tartmak yanlış oluyo iyi tartmaz kanamanda oluyo doluluk var şuan oyüzden fazla çıkar
Regl sonunda tekrar düşer inşallahCok stres oldum aslinda odemlerin gitmesi gerekiyorken eklendi
Diyetinide bozma tabikiTamam öyleyse birkaç gün bekleyeyim teşekkür ederim
Bende 06:15 te kalktım iş senebiyleBenim bebeden yana7de dikiliyoz ayağaa
Ama yazın erken kalkmak güzel oluyo dinc gibi oluyorumBende 06:15 te kalktım iş senebiyle![]()