Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun kuzucuğa :anne:
Teşekkür ederim. Hava bi sıcak bi soğuk olunca atamadı cocuklar.
Çok geçmiş olsun canım. Boğazı iltihaplanmis olabilir. Doktora götürsen iyi olur.
Kahvaltı etmeden tartilmayi unutma...
Evet öyle burda cocuklar genelde böyle. Okula gidiyorum ya cocuklar hiriltili nefes alıyor öksürüyorlar ,çok normal geliyor artık.

Kızlar müthiş kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız. Tek başımıza olsak yapamazdık ama burda birlik içinde mücadele ediyoruz. Teşekkürler kaptanları Elhan Elhan FirstLady_ FirstLady_ Jou Jou

Teşekkür ederim. Hava bi sıcak bi soğuk olunca atamadı cocuklar.

Evet öyle burda cocuklar genelde böyle. Okula gidiyorum ya cocuklar hiriltili nefes alıyor öksürüyorlar ,çok normal geliyor artık.

Kızlar müthiş kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız. Tek başımıza olsak yapamazdık ama burda birlik içinde mücadele ediyoruz. Teşekkürler kaptanları Elhan Elhan FirstLady_ FirstLady_ Jou Jou
Nedemekk canım beraberr girdik bu yola beraber eksilecegiizz bende sizler sayesinde verdim🥰🥰

Masterfit olmasa ben de veremezdim. Hep bu motivasyonda devam edersin inşallah. :KK5:
Hele benim bir ezeli rakibim aşkilopum var o olsa kıskançlıktan beş kilo gitmişti. :KK62:
İnşallah canım 😍 Şu an öyle özel bir rakibim yok buraya yazdıgım için kendimi tatmin etmeye çalışıyorum 🤣🤣

İnşallah canım 😍 Şu an öyle özel bir rakibim yok buraya yazdıgım için kendimi tatmin etmeye çalışıyorum 🤣🤣

1000017652.webp
Dayanamadım tartildim ,
Geçen Cuma 70.00
Bu Cuma. 69.7
Fark 300 gr çık

Gr gr gidiyor ama en azından gitmiş biraz da olsa.
Antibiyotik almam bitsin uzun süreli açıklama başlamak istiyorum. Mesela bigunluk şeklinde öyle öyle artıracağım . Bu arada üst iç çamaşırımi artık en küçüğüne takıyorum. Yıllardır en geniş yapardım çoğu zaman o şekilde bile sikardi. Üstten gidiyor ilk sanırım.

Eki Görüntüle 3256065 Eki Görüntüle 3256065
Geçen hafta 83.200
Bu hafta 83.200
Sabitim yani
Yediğim miktar az, arada ufak kaçamak yaptım, normal şartlarda yinede gitmesi gerekirdi, hareketim haliyle az, günahımı çıkardım, mazeretimi sundum, inşallah ödemdir diyecekken vazgeçtim, inşallah ödem deyildir çünkü benim ödemde şapşik derinlerde topluyor suyu 😔
Sabit candır gerisini düşünme tatlım :KK60:

Eki Görüntüle 3256096
Dayanamadım tartildim ,
Geçen Cuma 70.00
Bu Cuma. 69.7
Fark 300 gr çık

Gr gr gidiyor ama en azından gitmiş biraz da olsa.
Antibiyotik almam bitsin uzun süreli açıklama başlamak istiyorum. Mesela bigunluk şeklinde öyle öyle artıracağım . Bu arada üst iç çamaşırımi artık en küçüğüne takıyorum. Yıllardır en geniş yapardım çoğu zaman o şekilde bile sikardi. Üstten gidiyor ilk sanırım.
Çok sevindim canım. En iyi anlama şekli kıyafetlerimiz bazen inceliyoruz tartı sabit kalıyor. Yağın gittiğini anlayamıyoruz. Amatörüz bu konuda. Sonuçta başarıyoruz. Kutlarım seni. :KK9::KK200:

Geçen hafta 86.5
Bugun85.85
Fark 650 Gr
Elhan Elhan FirstLady_ FirstLady_
Masterfite bu hafta katilmayacagim bu hafta için özür diliyorum hesaplamadigim planmadigim şeyler oldu
Eksi geldiğin için tebrikler canım ❤️ İnşallah kötü bir şey yoktur. :dua: Gelince devam ederiz canım. İyi bak kendine. :KK60:

Back
X