Tamam canım.Kaptanım zemin mi sıkıntı tartı mı kafayı yedi anlamadım saçmaladı resmen başka tartı ile bildirim yapcm bir saate
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım.Kaptanım zemin mi sıkıntı tartı mı kafayı yedi anlamadım saçmaladı resmen başka tartı ile bildirim yapcm bir saate
Ayyy süperrr bakk gene iyi gidiyorsun artık bundan sonrasına daha iyi bakalımDün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Cumaya göre eksi pazartesine göre artıyım
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Fark 850 grEki Görüntüle 3256075
Jou
Teşekkür ederim. Hava bi sıcak bi soğuk olunca atamadı cocuklar.Geçmiş olsun kuzucuğa![]()
Evet öyle burda cocuklar genelde böyle. Okula gidiyorum ya cocuklar hiriltili nefes alıyor öksürüyorlar ,çok normal geliyor artık.Çok geçmiş olsun canım. Boğazı iltihaplanmis olabilir. Doktora götürsen iyi olur.
Kahvaltı etmeden tartilmayi unutma...
İnşallah joumm. Artık haftaya vu 82den kurtulmam şartAyyy süperrr bakk gene iyi gidiyorsun artık bundan sonrasına daha iyi bakalım![]()
Nedemekk canım beraberr girdik bu yola beraber eksilecegiizz bende sizler sayesinde verdimTeşekkür ederim. Hava bi sıcak bi soğuk olunca atamadı cocuklar.
Evet öyle burda cocuklar genelde böyle. Okula gidiyorum ya cocuklar hiriltili nefes alıyor öksürüyorlar ,çok normal geliyor artık.
Kızlar müthiş kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız. Tek başımıza olsak yapamazdık ama burda birlik içinde mücadele ediyoruz. Teşekkürler kaptanlarıElhan
FirstLady_
Jou
Kurtulacaksın açkarna içeceklere bak ben onlardan sebep verdim sana atmıştım instasınıİnşallah joumm. Artık haftaya vu 82den kurtulmam şart![]()
İnşallah canımMasterfit olmasa ben de veremezdim. Hep bu motivasyonda devam edersin inşallah.
Hele benim bir ezeli rakibim aşkilopum var o olsa kıskançlıktan beş kilo gitmişti.![]()
Günaydın fezom.Günaydın fit kızlar
Hayırlı cumalar
Eksileri gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam
Bakalım ben bu hafta ne durumdayım, birazdan tartılırım![]()
İnşallah canımŞu an öyle özel bir rakibim yok buraya yazdıgım için kendimi tatmin etmeye çalışıyorum
![]()
Ben ne yazık ki uyanınca hemen tartılıyorum. Vaktin varsa bekle tabiKızlar siz uyandığınız gibimi tartılıyonuz biraz bekleyipmi?
Sabit candır gerisini düşünme tatlımEki Görüntüle 3256065 Eki Görüntüle 3256065
Geçen hafta 83.200
Bu hafta 83.200
Sabitim yani
Yediğim miktar az, arada ufak kaçamak yaptım, normal şartlarda yinede gitmesi gerekirdi, hareketim haliyle az, günahımı çıkardım, mazeretimi sundum, inşallah ödemdir diyecekken vazgeçtim, inşallah ödem deyildir çünkü benim ödemde şapşik derinlerde topluyor suyu![]()
Çok sevindim canım. En iyi anlama şekli kıyafetlerimiz bazen inceliyoruz tartı sabit kalıyor. Yağın gittiğini anlayamıyoruz. Amatörüz bu konuda. Sonuçta başarıyoruz. Kutlarım seni.Eki Görüntüle 3256096
Dayanamadım tartildim ,
Geçen Cuma 70.00
Bu Cuma. 69.7
Fark 300 gr çık
Gr gr gidiyor ama en azından gitmiş biraz da olsa.
Antibiyotik almam bitsin uzun süreli açıklama başlamak istiyorum. Mesela bigunluk şeklinde öyle öyle artıracağım . Bu arada üst iç çamaşırımi artık en küçüğüne takıyorum. Yıllardır en geniş yapardım çoğu zaman o şekilde bile sikardi. Üstten gidiyor ilk sanırım.
O sihirli eller geçen haftanın kilosunu yazsa bugünden çıkarsa bir de kaptanini ve beni etiketlese
Birdahakine bekleyip tartılırım o haldeBen ne yazık ki uyanınca hemen tartılıyorum. Vaktin varsa bekle tabi
Eksi geldiğin için tebrikler canımGeçen hafta 86.5
Bugun85.85
Fark 650 Gr
Elhan
FirstLady_
Masterfite bu hafta katilmayacagim bu hafta için özür diliyorum hesaplamadigim planmadigim şeyler oldu