- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Harikasın bebişiiimmm4 çubuk kraker ve duble boy tük kahvesiyle atlattım babii içtiğim suyunda etkisini es geçmemek lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın bebişiiimmm4 çubuk kraker ve duble boy tük kahvesiyle atlattım babii içtiğim suyunda etkisini es geçmemek lazım
Hepimiz harikayız , ama artık verilsin şu yemek arası yaa 08:30 da yaptım kahvaltıyıHarikasın bebişiiimmm![]()
Çok iyi canım6500 adımdayım ama hızlı tempo değil pazara gittim geldim hava çok sıcak![]()
Ben de çok acıktııım ama bilerek oyalanıyorumHepimiz harikayız , ama artık verilsin şu yemek arası yaa 08:30 da yaptım kahvaltıyı![]()
Öyle daha tehlikeli olmuuomu daha bi delice yiyesin gelmiyomu?Çok iyi canımbizim bura gene yağmurlu fırtınalı gene yürüyüş yapamam ben
Ben de çok acıktııım ama bilerek oyalanıyorum![]()
Neresi orası canımÇok iyi canımbizim bura gene yağmurlu fırtınalı gene yürüyüş yapamam ben
Ben de çok acıktııım ama bilerek oyalanıyorum![]()
Hareket ve yakılan yağda bereketburası hareketlenmiş ne güzel olmuşben de geleceğim Allahın izniyle
![]()
Vallahi bazen delicesine yiyorumÖyle daha tehlikeli olmuuomu daha bi delice yiyesin gelmiyomu?
Ankara canım bir aydır yağmurlu bugün de gene coştu iyice düzenli yürüyüş falan yapmıyorum benNeresi orası canım
Senlede güzel çünkü biz güzel kadinlariz. Varlığımız yetiyorEvet ya resmen nick in hakkını veriyorum yok yok kaybolmicam sende gelmişsin hosgeldin daha güzel senle buralara![]()
Geçmiş olsun canım. Bakalım nasıl olacak? Satıcı firma garantisi altında sorunu çözeceğiz dediler.Benimde telefonum klonlandı hemde tamirde çalınabiliyo ama imei atılamıyo dediler çöp oldu telefonum yeni almak zorunda kalmıştım![]()
İyiyim sen nasılsıncanım hoşgeldin. seni görünce hem çok şaşırdım hem çok sevindimnasılsın?
Ben bugün iyi gidiyor henüz kaçamak yapmadım ama haftasonları ben yürüme işini yapamıyorum eş evde olunca düzen şaşıyoJou
Lavinia_98
Lonely single girl
MAKE UP_
FitVenus
Cookiie
menekse_kokusu
Mina45 durumlar nasıl??????
Sağlıklı ve dengeli menüler
Minimum 2 litre su
En az 6bin mümkünse daha fazla adım bekliyorum sizden
Ben de pazara gittim geldim ondan çok adım oldu. Olsun evde 20 dk yürümek bile işe yarar. Kaçamak olmadığı için sana alkışBen bugün iyi gidiyor henüz kaçamak yapmadım ama haftasonları ben yürüme işini yapamıyorum eş evde olunca düzen şaşıyo
Mavi takıııım kaldırın totoları kaptanınız kızıyor baaak10bin adımmavi takım kalkın bakıyım
Eriyecek o totolarMavi takıııım kaldırın totoları kaptanınız kızıyor baaak![]()
Adımımı atamıyorum kaptanım benim kız pek durmuyo arabaya ama leslie mutlaka 30 dk ediyorumJou
Lavinia_98
Lonely single girl
MAKE UP_
FitVenus
Cookiie
menekse_kokusu
Mina45 durumlar nasıl??????
Sağlıklı ve dengeli menüler
Minimum 2 litre su
En az 6bin mümkünse daha fazla adım bekliyorum sizden