Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uykudan geberiyoooom
Şu iki gün 12 saat basicam Allah yardımcım olsun :)
Bugun iki üç saat uyusam şükür
Akşam 8 iş
Sabah 8 çıkıp tekrar akşam 8 sabah 8 :confused::confused::confused::confused::confused:
Ama sonra sabah 8 de bi cikicam yarınki gece 00.00 da:)))
Allah kolaylık versin canım :KK200:

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
suspushanimcim suspushanimcim
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
askrhpozitif askrhpozitif
Childdevelopment Childdevelopment
Pazar gününü hareketli, temiz menülü, bol sulu geçirmek için planlar yapalım. :dua::KK200:
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim. :KK68:Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım :sus:
Tatlişkom ben sabah bir çay içtim şimdiye kadar 750 ml de su içtim. kahvaltı olarak 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 muz yiycem saatin 11 olmasını bekliyorum. akşam yemeği de fırında sebze ve 1 kase yoğurt düşünüyorum. arada 2 ceviz gibi bişeyler olabilir ama ona tam karar veremedim :KK68::21::KK5:

Günaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor 😭
çok geçmiş olsun canımm

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
Pazar gününü hareketli, temiz menülü, bol sulu geçirmek için planlar yapalım. :dua::KK200:
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim. :KK68:Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım :sus:
canımm ben su ile güne başlayıp su ile kapatıyorum :KK49: :KK49:

akşama da eşime bakla aldıracağım eğer becerebilirsem bakla yiyeceğim yok olmazsa kuru fasulye yapıp yanında bol yeşillikle bititreceğim günümü

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
Kahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım🥰🥰🥰

Eklentiler

• 20230604_102252.webp
    20230604_102252.webp