• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uykudan geberiyoooom
Şu iki gün 12 saat basicam Allah yardımcım olsun :)
Bugun iki üç saat uyusam şükür
Akşam 8 iş
Sabah 8 çıkıp tekrar akşam 8 sabah 8 :confused::confused::confused::confused::confused:
Ama sonra sabah 8 de bi cikicam yarınki gece 00.00 da:)))
Allah kolaylık versin canım :KK200:

canım araştırırsan bulursun. Ben de ilk karar verdiğimde nasıl bulurum diyordum. Araya pandemi girdi. Dursun bakalım dedim. Geçen yıl buldum. Bulunuyor yani. Sen bu konuyla ilgili çevrene haber ver. Güvenilir birini bulurlar.
Araştıracam bunu canım 😉

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
suspushanimcim suspushanimcim
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
askrhpozitif askrhpozitif
Childdevelopment Childdevelopment
Pazar gününü hareketli, temiz menülü, bol sulu geçirmek için planlar yapalım. :dua::KK200:
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim. :KK68:Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım :sus:
Tatlişkom ben sabah bir çay içtim şimdiye kadar 750 ml de su içtim. kahvaltı olarak 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 muz yiycem saatin 11 olmasını bekliyorum. akşam yemeği de fırında sebze ve 1 kase yoğurt düşünüyorum. arada 2 ceviz gibi bişeyler olabilir ama ona tam karar veremedim :KK68::21::KK5:

Günaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor 😭
çok geçmiş olsun canımm

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
Pazar gününü hareketli, temiz menülü, bol sulu geçirmek için planlar yapalım. :dua::KK200:
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim. :KK68:Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım :sus:
canımm ben su ile güne başlayıp su ile kapatıyorum :KK49: :KK49:

akşama da eşime bakla aldıracağım eğer becerebilirsem bakla yiyeceğim yok olmazsa kuru fasulye yapıp yanında bol yeşillikle bititreceğim günümü

Güüüünnnnaaaaayyyyydddddıııııınnnnnn 💃💃
Mavi kaptanınız çoktan uyandı da misafiri var, gelicem gün içinde😘
acele etme kaptanım hele bi senin kızlar patates kızartmalarını gömsünler menemenlerine ekmeklerini bansınlar öyle :)))) :-)

çok geçmiş olsun canımm

canımm ben su ile güne başlayıp su ile kapatıyorum :KK49: :KK49:

akşama da eşime bakla aldıracağım eğer becerebilirsem bakla yiyeceğim yok olmazsa kuru fasulye yapıp yanında bol yeşillikle bititreceğim günümü
Casminimmm :KK60:

FirstLady_ FirstLady_
ozlemon ozlemon
Jasminium84 Jasminium84
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
Kahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım🥰🥰🥰

Eklentiler

• 20230604_102252.webp
    20230604_102252.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 38
Kahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım🥰🥰🥰
hadi kevsooo lütfeen senin azmin bizim için de çok önemli :KK200: bize güç vereceksin :KK5:

Back
X