- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımKahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım![]()
Hoş geldin canımKızlarr merhabaaGüzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım
Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar
![]()
Harika bir planTatlişkom ben sabah bir çay içtim şimdiye kadar 750 ml de su içtim. kahvaltı olarak 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 muz yiycem saatin 11 olmasını bekliyorum. akşam yemeği de fırında sebze ve 1 kase yoğurt düşünüyorum. arada 2 ceviz gibi bişeyler olabilir ama ona tam karar veremedim![]()
Hallederiz biz yaaaHoş geldin canımbirlikte çalışalım cuma , cumartesi gününü güzel gecirmedim ama umudumu da kaybetmedim.
![]()
He vallaHallederiz biz yaaaUmutlu ve mutluyuz
![]()
Hoş geldin canımbirlikte çalışalım cuma , cumartesi gününü güzel gecirmedim ama umudumu da kaybetmedim.
![]()
Hallederiz biz yaaaUmutlu ve mutluyuz
![]()
Bütün mutluluklar size gelsiinnHe valla
Az biraz kamp mutluluğundan buraya da gönder![]()
Kesinlikle öyle canıımbiliyorsunuz canımlaar bizim için imkansız diye bir şey yokmucizelerse sadece biraz zaman alıyor
![]()
![]()
Ben uyandım galiba GünaydınUyananlara , uyanmak üzere olanlara herkese günaydın![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydınn canımm
Günaydın canımcımgünaydıııınnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canımGünaydınnnn herkese![]()
Günaydınnnn güzel anneGünaydınnnn![]()
Günaydın kıyamam geçmiş olsunGünaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor![]()
Günaydın yaramaz uyutmadı mı öpüyorum onuGünaydın kızımla uykusuz bir geceden günaydın![]()
![]()
Günaydın canımGünaydınn
Günaydın balımgünaydııın baliçeleeeeer![]()
Günaydın spor süper cıs biliyorsun cısGünaydın kizlarrr
6 km yuruyusumu yaptım bile ama cıss da yedim :) bırakacağım az kaldı çok yemedim zaten![]()
Ailenin polyannasi benim bikeremCumaya kadar o tatlı buharlasacak bebeğim.hirslanmam için bir sebep gerekmiş ( polyannacilik yapayım napim)
![]()
Günaydın saracigimGünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar![]()
Merhaba canım iyiyiz şükür. Mutlu pazarlarKızlarr merhabaaGüzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım
Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar
![]()
Birini sahiplendirdik dua edin diğerinde bir yuva bulalım.Günaydınn canımmnasıl güzeller bunlar böyle
![]()
Ayh hadi inşallah bu kez çok kararliyim başaracağım cumaya 77 görürüm inşallah yaahadi kevsooo lütfeen senin azmin bizim için de çok önemlibize güç vereceksin
![]()
Kralın en polyanna kızı kesinlikle sensin canım.Günaydın canımcım
Günaydın canım
Günaydınnnn güzel anne
Günaydın kıyamam geçmiş olsun
Günaydın yaramaz uyutmadı mı öpüyorum onu
Günaydın canım
Günaydın balım
Günaydın spor süper cıs biliyorsun cıs
Ailenin polyannasi benim bikerem
Günaydın saracigim
canım
Merhaba canım iyiyiz şükür. Mutlu pazarlar![]()
Bu hafta kara bahtım kör talihim söylemi tarih olacak canım. Ben de sana inanıyor ve güveniyorum. Bu dediklerimi psikolojik baskı olarak görme elinden gelenin en iyisini yapacaksın inşallah.Ayh hadi inşallah bu kez çok kararliyim başaracağım cumaya 77 görürüm inşallah yaa![]()
Kefir smothie yaptım içtikten sonra aklıma geldiAfiyet olsun canımgerçekten harika.
Bu şekilde ilerleyelim ara öğün olursa onu da görmek isterim.
Bu da çok güzel.Kefir smothie yaptım içtikten sonra aklıma geldi
14.00 ara öğün 200 cc kefir
5 cilek hepsini smothie den geçirdim