Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım🥰🥰🥰
Afiyet olsun canım ❤️ gerçekten harika. :nazar: Bu şekilde ilerleyelim ara öğün olursa onu da görmek isterim.

Kızlarr merhabaa 😍 Güzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım :ıslık: Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar:KK36:
Hoş geldin canım ❤️ birlikte çalışalım cuma , cumartesi gününü güzel gecirmedim ama umudumu da kaybetmedim. :KK76:

Tatlişkom ben sabah bir çay içtim şimdiye kadar 750 ml de su içtim. kahvaltı olarak 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 muz yiycem saatin 11 olmasını bekliyorum. akşam yemeği de fırında sebze ve 1 kase yoğurt düşünüyorum. arada 2 ceviz gibi bişeyler olabilir ama ona tam karar veremedim :KK68::21::KK5:
Harika bir plan :KK9: :KK9:
Cevizin yanına yogurt, meyve olabilir.

Uyananlara , uyanmak üzere olanlara herkese günaydın :KK72: :KK200: :KK60: :KK68::KK68:
Ben uyandım galiba Günaydın 😺❤️
IMG-20230531-WA0024.webp

günaydıııınnnnnn :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Günaydın canımcım 😘
Günaydınnnn herkese 💞🌹
Günaydın canım 💋
Günaydınnnn güzel anne❤️
Günaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor 😭
Günaydın kıyamam geçmiş olsun ❤️
Günaydın kızımla uykusuz bir geceden günaydın :anne: :ruh:
Günaydın yaramaz uyutmadı mı öpüyorum onu💋❤️
Günaydın canım ❤️
günaydııın baliçeleeeeer :KK200::KK68:
Günaydın balım ❤️
Günaydın kizlarrr
6 km yuruyusumu yaptım bile ama cıss da yedim :) bırakacağım az kaldı çok yemedim zaten 😊
Günaydın spor süper cıs biliyorsun cıs🤭❤️
Cumaya kadar o tatlı buharlasacak bebeğim. :spor: hirslanmam için bir sebep gerekmiş ( polyannacilik yapayım napim) :confused:
Ailenin polyannasi benim bikerem🙈😘
Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar ❤️🌷
Günaydın saracigim ❤️💋
❤️❤️❤️❤️ canım ❤️❤️❤️❤️
Kızlarr merhabaa 😍 Güzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım :ıslık: Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar:KK36:
Merhaba canım iyiyiz şükür. Mutlu pazarlar ❤️

Günaydın canımcım 😘

Günaydın canım 💋

Günaydınnnn güzel anne❤️

Günaydın kıyamam geçmiş olsun ❤️

Günaydın yaramaz uyutmadı mı öpüyorum onu💋❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın balım ❤️

Günaydın spor süper cıs biliyorsun cıs🤭❤️

Ailenin polyannasi benim bikerem🙈😘

Günaydın saracigim ❤️💋

❤️❤️❤️❤️ canım ❤️❤️❤️❤️

Merhaba canım iyiyiz şükür. Mutlu pazarlar ❤️
Kralın en polyanna kızı kesinlikle sensin canım. :KK52:

Ayh hadi inşallah bu kez çok kararliyim başaracağım cumaya 77 görürüm inşallah yaa💞💞🥰🌺
Bu hafta kara bahtım kör talihim söylemi tarih olacak canım. Ben de sana inanıyor ve güveniyorum. Bu dediklerimi psikolojik baskı olarak görme elinden gelenin en iyisini yapacaksın inşallah. :dua::KK200:

Afiyet olsun canım ❤️ gerçekten harika. :nazar: Bu şekilde ilerleyelim ara öğün olursa onu da görmek isterim.
Kefir smothie yaptım içtikten sonra aklıma geldi 😂
14.00 ara öğün 200 cc kefir
5 cilek hepsini smothie den geçirdim

Eklentiler

• 20230604_135950.webp
    20230604_135950.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
Back
X