Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah
Yarım salata 2 kaşık lor peynir bir haşlama yumurta bir tb ekmek

Akşam sotelenmiş tavuk ciğeri 3/4 çatal
Bir tabak salata

Ara bir kayısı ıkı üç adet böğürtlen
Su iki litre

Elhan Elhan
fesang fesang
Afiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, kekler 🤣🤣🤣 ozlemon ozlemon haksız mıyım 🥲

İnşallah canım dolabımda beni bekleyen çok kıyafetim var ...hep birlikte hedefimize varırız İnşallah 🤗
Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedim
Pazartesi kontrol bildirimi cuma günüde tam resimli bildirim yapıyoruz canım günlük menü paylaşımı 😊

Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedim
Pazartesi kontrol bildirimi cuma günüde tam resimli bildirim yapıyoruz canım günlük menü paylaşımı 😊
Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?

Mavi kızlar menülerinizi gördüm ama alıntılayamadım eve gelmedim daha. Bir kaptanın pazar akşamı ASLA yememesi gereken şeyleri yedim 🤦 hepinize afiyet olsun bana olmasın🤦
Demee öyle canım.. hafta içi telafi edersin sen.. artık yemişsin tadını çıkar. 😅🙃

Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?
Yarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. Detayları Elhan Elhan cım daha iyi bilir💛 Çok geçmiş olsun Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın inşallah

Merhaba
Bugün karışık beslendim. Çok sofra modum olmadı.
Sabah aç karnima yeşil çay ve hindistan cevizi yağı ile kahve içtim.
Patates kızartması vardı ama airfreyde yaptım. Peynir kalmamış sucuklu yumurta vardı o da yağsız kendi yağı ile .
Arada ayak fındık badem yedim.
Akşam ev dürümü yaptım. Ben 1 tane yedim bol marullu. Lavasi inceydi. Yarım zero içtim (eşimin yarımı)
Bol bol turşu yedim. 8500 adım attım şuana kadar.
Hala WC yok neden çünkü su yok.
Mesai olunca herşey daha düzenli oluyor

Yarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. Detayları Elhan Elhan cım daha iyi bilir💛 Çok geçmiş olsun Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın inşallah
Amin canım inşallah 🤲🤲 evet motive için bildirim yapsam bu haftayı boşa geçirmemiş olurum 👍👍

Kahvaltı 297 kalori
55 gr sucuklu yumurta
Yarim avokado
Yarım salatalik
3 4 zeytin
Yarim domates
1 köz biber

Ara öğün
Cilekli kefir

Eki Görüntüle 3257172

Öğle (misafirlikteydim )
70 gr suffle
1 sigara böreği
1 elmali pasta
3 dilim karpuz

Akşam
170 Gr döner
Semizotlu yoğurt

Eki Görüntüle 3257173

Ara öğün 1 tam muz

Adim 5300
Kevsooommm harikasın 😘😘🌺 diyet işini sıkıya bağlayana kadar misafirliğe gitme kuşuuum 🥰🥰😘😘😘
Sanırım en aktif grup burası bende başlamak istiyorum yine yeniden 🤗🤗 cuma gününe kadar diyet yapıp cuma kilo fotosu ile başlamak istiyorum yeriniz varsa aranıza katılmak istiyorum 😍
Hoşgeldiiinnn 🌼🌼 bizim zayıflamak isteyen herkese yerimiz var 🤗🤗🤗 hem de kucak kucak 🌺🌺🌺
Hoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...
Geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin 🙏🏻
Afiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, kekler 🤣🤣🤣 ozlemon ozlemon haksız mıyım 🥲
Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimi fesang fesang 😂😂😂
Ekmek ye geçerrr🤣🤣🤣🤣
Ahahahaaaaa sesli güldüm 😂😂😂 sen çok yaşa 🥰🥰😘😘😘😘

Kevsooommm harikasın 😘😘🌺 diyet işini soloya bağlayana kadar misafirliğe girme kuşuuum 🥰🥰😘😘😘

Hoşgeldiiinnn 🌼🌼 bizim zayıflamak isteyen herkese yerimiz var 🤗🤗🤗 hem de kucak kucak 🌺🌺🌺

Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimi fesang fesang 😂😂😂

Teşekkür ederim canım 🥰🥰🥰💕

Kevsooommm harikasın 😘😘🌺 diyet işini soloya bağlayana kadar misafirliğe girme kuşuuum 🥰🥰😘😘😘

:KK28::KK60::KK200:

Merhaba
Bugün karışık beslendim. Çok sofra modum olmadı.
Sabah aç karnima yeşil çay ve hindistan cevizi yağı ile kahve içtim.
Patates kızartması vardı ama airfreyde yaptım. Peynir kalmamış sucuklu yumurta vardı o da yağsız kendi yağı ile .
Arada ayak fındık badem yedim.
Akşam ev dürümü yaptım. Ben 1 tane yedim bol marullu. Lavasi inceydi. Yarım zero içtim (eşimin yarımı)
Bol bol turşu yedim. 8500 adım attım şuana kadar.
Hala WC yok neden çünkü su yok.
Mesai olunca herşey daha düzenli oluyor
Ben de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyor 🤷‍♀️

Ben de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyor 🤷‍♀️
Hep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiii🙁🙁🙁şimdi tekrar başlıyorum...

Hep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiii🙁🙁🙁şimdi tekrar başlıyorum...
Bir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artık 😍

Bir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artık 😍
Ayy inşallah canım 🤲🤲 aslında 4 yıldır defalarca başladım ama sonunu getiremedim ilk yaptığım diyet çok disiplinliydi ve çok spor yapıyordum alışma evresi zor geçti ilk ay çok aç uyudum ve uyandım uykularımda hep yemek gördüm 🤣😅 ama pes etmedim tansiyonum düştü yıldızlar gördüm ama asla bırakmadım... sonra aynı sıkıntıya girmemek için hep diyetten kaçtım 😅🤣

Kevsooommm harikasın 😘😘🌺 diyet işini sıkıya bağlayana kadar misafirliğe gitme kuşuuum 🥰🥰😘😘😘

Vurmayın garibe😭😭😭😭

Back
X