Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hahaha valla güzel eleştiri olmuş beğendim:)))
Ayne tatlı krizi geliyor ben diyete başlarken birden diyet öncesi çok tatlı yerim buda birda kanıt benim en büyük düşmanım tatlı krizi neyse yarın daha güzel bir listeyle geleceğim🤣🤣🥰💪
Kayipdünyacim yarın güzel bir menü planlamani ümit ediyorum. Tatlı krizleri hepimizin başının belası. Zamanında vücudumuza aldığımız için onu seven bakteriler bizimle yaşıyor ve istiyorlar. Biz napacagiz vermeyerek onları aç bırakacağız. 👍

Hep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiii🙁🙁🙁şimdi tekrar başlıyorum...
Başarı öykünü okuduğum daha dün gibi :KK14: ilk orada tanışmıştık.

fesang fesang Elhan Elhan

Sabah aç karna; zencefilli limonlu su -chia tohumu su

Sabah;09.30;
2 catal patates kızartma
5 zeytin
2 kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Şekersiz çay

15.00
2 dilim su böreği
Bi dilim pasta
Tavuklu arpa sehriye salata
3 mercimek köfte
4 zeytinyağ sarma
1 Fanta

Kızımın doğum günüydü bugün ödülü bugün değerlendirdim cuma günü pek bise yemedim

1litre su

Yoğurt kürü
Afiyet olsun canım ❤️ doğum günü partiniz inşallah keyifli geçmiştir. :dua:

Ayy inşallah canım 🤲🤲 aslında 4 yıldır defalarca başladım ama sonunu getiremedim ilk yaptığım diyet çok disiplinliydi ve çok spor yapıyordum alışma evresi zor geçti ilk ay çok aç uyudum ve uyandım uykularımda hep yemek gördüm 🤣😅 ama pes etmedim tansiyonum düştü yıldızlar gördüm ama asla bırakmadım... sonra aynı sıkıntıya girmemek için hep diyetten kaçtım 😅🤣
Buradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değil😩 Yine başaracaksın bu sefer pes etmek yokk

fesang fesang Elhan Elhan

Sabah aç karna; zencefilli limonlu su -chia tohumu su

Sabah;09.30;
2 catal patates kızartma
5 zeytin
2 kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Şekersiz çay

15.00
2 dilim su böreği
Bi dilim pasta
Tavuklu arpa sehriye salata
3 mercimek köfte
4 zeytinyağ sarma
1 Fanta

Kızımın doğum günüydü bugün ödülü bugün değerlendirdim cuma günü pek bise yemedim

1litre su

Yoğurt kürü
Musmutlu, güzel yıllar diliyorum miniğee🥰

Buradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değil😩 Yine başaracaksın bu sefer pes etmek yokk
İnşallah canım💖 hep beraber birbirimizi motive ederek tekrardan başaracağız... evet zor oldu ama herkesin ada sana ne olmuş demeleri şaşkın şaşkın bakmaları 🤣🙈 çok güzeldi... herşeyden önce istediğini giyip çıkmak harika bir duyguydu.... bu arada ben o dönem demir ilacı kullanmıştım demirim düşüktü... geçtiğimiz hafta yine tahlil yaptırdım demirim yine düşük çıktı 3 ay ilacı kullan dedi dr...

Veeeee yarın pazartesi tartı günümüz :KK73: :KK73: :KK73:
Yarın sabah kahvaltı öncesi tartilip bildirimlerinizi yapıp beni etiketlemenizi rica ediyorum.
Kaptanlarimiz Kinoalihatun Kinoalihatun ve fesang fesang bildirimlerinizi tarih nickli olarak fotoğraf çekip özel mesajla bana göndermenizi bekliyorum.
Bol eksili bir sabaha uyanma dileğiyle herkese iyi geceler ❤️💙
Masterfit Yarışması 72.Etap02.0605.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
Kinoalihatun Kinoalihatun Kaptan84.35
Elhan Elhan 70.5
FirstLady_ FirstLady_ 62.9
ozlemon ozlemon 74.7
Jasminium84 Jasminium84 62.45
suspushanimcim suspushanimcim 69.7
Mthn83 Mthn83 80.9
Tesnim1903 Tesnim1903 74.4
askrhpozitif askrhpozitif 85.85
Childdevelopment Childdevelopment 79.5
Mavi Takim
fesang fesang Kaptan67.15
Jou Jou 73.0
MAKE UP_ MAKE UP_ 63.70
menekse_kokusu menekse_kokusu 69.5
Lavinia_98 Lavinia_98 71.1
@Cookiie82.1
Lonely single girl Lonely single girl 65.95
@sudansebep62.9
Mina45 Mina45 89.9

İnşallah canım💖 hep beraber birbirimizi motive ederek tekrardan başaracağız... evet zor oldu ama herkesin ada sana ne olmuş demeleri şaşkın şaşkın bakmaları 🤣🙈 çok güzeldi... herşeyden önce istediğini giyip çıkmak harika bir duyguydu.... bu arada ben o dönem demir ilacı kullanmıştım demirim düşüktü... geçtiğimiz hafta yine tahlil yaptırdım demirim yine düşük çıktı 3 ay ilacı kullan dedi dr...
Geçmiş olsun adacim.Demir depoların inşallah tedaviyle dolar. Eskiden istediğin kiloya ulastiysan şimdi de ulaşırsın. Ben de beşli rakamları görmüştüm bu o kadar ulaşılmaz bir şey değil benim için. Kendimize inandiysak gerisi kolay.

Demir ilacı dıyette nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum kuzum.. Kullanman gerekıyorsa tabi ki kullanacaksın her şeyin başı sağlık.. Yavaş yavaş sindirerek yeniden eksileceksin ve dolaptaki o ponçik kıyafetleri tekrar giyeceksin.. Biliyorsun bu yol biraz meşakatli ve adımlarımız ağır.. Ama sonu aydınlık🥰 Ben artık uyuyacağım canım bebişimde daldı iyi gecelerr 🩶🩶

Geçmiş olsun adacim.Demir depoların inşallah tedaviyle dolar. Eskiden istediğin kiloya ulastiysan şimdi de ulaşırsın. Ben de beşli rakamları görmüştüm bu o kadar ulaşılmaz bir şey değil benim için. Kendimize inandiysak gerisi kolay.
Teşekkür ederim canım 🥰 haklısın canım yeterki inanalım 👍👍

Demir ilacı dıyette nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum kuzum.. Kullanman gerekıyorsa tabi ki kullanacaksın her şeyin başı sağlık.. Yavaş yavaş sindirerek yeniden eksileceksin ve dolaptaki o ponçik kıyafetleri tekrar giyeceksin.. Biliyorsun bu yol biraz meşakatli ve adımlarımız ağır.. Ama sonu aydınlık🥰 Ben artık uyuyacağım canım bebişimde daldı iyi gecelerr 🩶🩶
İyi geceler tatlı rüyalar :KK60:

Back
X