Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne yaptırıyorsun canim implant mi benimde 2 tane implant yaptırmak istediğim diş var şuan iyileşme donemindeyim
5 implant takıldı yarında kaplama dişler ykılacak kısmetse,alt dişlerede zirkonyum olacak onların süresi daha az tm düşler aynı olsun dedik fark olacak yoksa renk olarakta.
Tavsiye ederim yaptır implantını.

Kayipdünyacim yarın güzel bir menü planlamani ümit ediyorum. Tatlı krizleri hepimizin başının belası. Zamanında vücudumuza aldığımız için onu seven bakteriler bizimle yaşıyor ve istiyorlar. Biz napacagiz vermeyerek onları aç bırakacağız. 👍
Evet resmen bağımlılık umarım bu süreçte bakterilerdende kurtulacağım teşekkür ederim 🥰

İyi gecelerrrr
Yarın inşallah kısmet olursa kuru incir almayı düşünüyorum wc olayı için
Bugun 6 küsür km yurumusum 405 puan.
Şu maalesef hiç yok denecek kadar yarım lt falan
Çok dengem şaştı ya su çmem lazım benim :KK43:
Gece yayla çorbası yemiştim
Sabah da halley yedim eve gidince de az ekmekle salata yedim karman çorman oldum yani

.
Yanıma elma aldım bu sefer acıkınca yemek değil elma yiyeceğim atıştırmalık
.
Pazartesi sabahı tartısı fazla gelir bende cumaya kadar hem wc sorununu çözeceğim insallah hem de günlük yürüyüş saatimi 1 saatten 2 bucuk saate çıkaracağım hadi bakalım
Günaydın girl. İnciri zeytinyağı ile tuketirsen daha iyi sonuç alırsın. Hatta iki gün kurusu( esmer kayısı) ile inciri sıcak suda bekletiyorsun. Geceden yapıp sabah kullanmani tavsiye ederim. Sonra içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip blendrda çekiyorsun aç karnına içiyorsun. Bağırsakları harekete geçirmede etklli.

fesang fesang Elhan Elhan

+400 gram 😬😬

20230605_085934.webp

Back
X