- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Bende çok sevindim bukadar az yiyorum gerçekten dikkat ediyorum anlamadım nasıl geçen cuma + geldim neyse vericez bu kiloları başka şansımız yokcanım gördüm çok güzel gitmişçok sevindim senin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok sevindim bukadar az yiyorum gerçekten dikkat ediyorum anlamadım nasıl geçen cuma + geldim neyse vericez bu kiloları başka şansımız yokcanım gördüm çok güzel gitmişçok sevindim senin için
hay o direncinSıkma canını direnç kilondır birden gider sakın bırakma diyete devam![]()
evet canım gidecek bu kilolar kararlıyız çok şükür. benim de inecektir cumaya kadar o yüzden sıkı tutucamBende çok sevindim bukadar az yiyorum gerçekten dikkat ediyorum anlamadım nasıl geçen cuma + geldim neyse vericez bu kiloları başka şansımız yok![]()
hay o direncin![]()
Yaaa bence neden biliyomusun sabahları aç karna içtiklerimi içtim o kurtardı yoksa ac karna patates kızartmasıyla epey alırdım yanii bide kostum hic oturdugum yok kızdan sebep herkes yedi bitirdi sohbet muhabbet ben anca oturdum yedim saat oldu 4buçuk 2de baslamıştı doğum günü millet 3 te yediAz bile gelmiş veriirsin sen
evet canım gidecek bu kilolar kararlıyız çok şükür. benim de inecektir cumaya kadar o yüzden sıkı tutucam![]()
Aboovvv değişim var
Bakalım kim kazanacakAboovvv değişim var![]()
Bakalımm sabırsızlandım sincikk kinoa nerdoooBakalım kim kazanacak![]()
Bende anlamadım aslında ödem çok tutuyorum sayfaya girince odemim gitti :) qksam yemeği çok önemliymiş gerçektenMuhteşemsin cano![]()
Incelmis sikilasmis olabilirsinMaalesef ben gene verememişim geçen haftadan beri aynı kilodayımneyse ki artıda değilim demiycem çünkü artı olacak bir şey yemiyorum. sabııırrr bakalımmm
kilom 74.7 fark yok
@KinoalihatunElhan
geçmiş olsun canım ben de 3 tane yaptırdım bekleyen 3 implantım var5 implant takıldı yarında kaplama dişler ykılacak kısmetse,alt dişlerede zirkonyum olacak onların süresi daha az tm düşler aynı olsun dedik fark olacak yoksa renk olarakta.
Tavsiye ederim yaptır implantını.
deme deme gidicek ben direnç kilomu sıvı tüketerek kırıyordum hiç gün içinde katı gida almıyodum kefir ayran süt çorba bitki çayları smootie ler içiyodum gün boyu gün aşırı yapıp öyle atlatıyordum bi dene istersen artık yapamıyorum ozaman daha gençtim şimdi şekerim düşüyo
![]()
Teşekkürler sağol,sakın ihmal etme onlarıda sonra yan dişlerede ilerleme yapıyor kemik yoğunluğu azsa.geçmiş olsun canım ben de 3 tane yaptırdım bekleyen 3 implantım var
ben de yapayım öyle. hatta öğün yerine geçen shake ler almıştım onlarla yapabilirim dur bakem bi oyun çeviricem![]()
tabi canım en azından şiş hissetmiyorum o eski yiyip yiyip şişme halinden eser yok sabahları bile davul gibi uyanıyordumIncelmis sikilasmis olabilirsin
yaa evet canım benim öyle oldu çok zorlandım buna da okul tatilini bekliyorum hayırlısı bakalımTeşekkürler sağol,sakın ihmal etme onlarıda sonra yan dişlerede ilerleme yapıyor kemik yoğunluğu azsa.![]()
İhmale gelmiyor zaten,benim 2 taneydi kemik yoğunluğu 0 olunca düştü,diğer dişlerede sıçramış üst dişler komple çıktı 6 tane implant var şimdi.yaa evet canım benim öyle oldu çok zorlandım buna da okul tatilini bekliyorum hayırlısı bakalım