- 5 Haziran 2021
- 5.027
- 20.948
- 298
İnşallah 2 hafta 71 de takılı kaldımGayet iyi kırarsın cumaya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 2 hafta 71 de takılı kaldımGayet iyi kırarsın cumaya kadar
E tamam yeter bu kadar bu cuma 69 iyidirİnşallah 2 hafta 71 de takılı kaldım
Nasıldır yemekleri onalrın şimdi daha öncede yemiştin demi bahsetmiştin çünkü.Gel abla gel suriyeli öğrencilerim yemek getirecek![]()
Çok sağol saracımisen nasılsın iyimisin .Geçmiş olsun canım
Genel olarak çok beğendim yediklerimi. Mendi pilavı efsane mesela bence ama kötü yapan da rezil ediyorNasıldır yemekleri onalrın şimdi daha öncede yemiştin demi bahsetmiştin çünkü.
Çok sağol saracımisen nasılsın iyimisin .
Netten bakayım neymiş mendi pilavı merak ettim şimdi.Genel olarak çok beğendim yediklerimi. Mendi pilavı efsane mesela bence ama kötü yapan da rezil ediyor
Tavuklu pilav ama baharatlı falan müthişNetten bakayım neymiş mendi pilavı merak ettim şimdi.
Bizdede çok baharat filan olmuyor ki hiç,bakacam tarifine şimdi.Tavuklu pilav ama baharatlı falan müthiş![]()
Bizim de Cumartesi burada uluslar arasi fest var ben de görevliyim. Ukrayna Kosova Suriye Nijerya Hindistan Yunanistan aklıma gelenler bu lar daha bi suru ulkenin yemeği olacak.Bizim de perşembe kermesimiz var![]()
Baktım şimdi çok baharat var içinde denenir aslında.Tavuklu pilav ama baharatlı falan müthiş![]()
Hint yemeklerini beğenmemiştim bende içlerinde bolcana baharat vardı,belkide damak tadlarımız uymadı,Bizim de Cumartesi burada uluslar arasi fest var ben de görevliyim. Ukrayna Kosova Suriye Nijerya Hindistan Yunanistan aklıma gelenler bu lar daha bi suru ulkenin yemeği olacak.![]()
Nerede bu festivalBizim de Cumartesi burada uluslar arasi fest var ben de görevliyim. Ukrayna Kosova Suriye Nijerya Hindistan Yunanistan aklıma gelenler bu lar daha bi suru ulkenin yemeği olacak.![]()
Canım bir kaç gün aç uyumaya çalış çok zor oluyor o şişkinlik ben nefret ediyorumSuan ben öyleyim:)
62 de kalmaya zorlayalım bu haftaaYine eşitlenmişiz(yüz gr fark çok değil)
![]()
canım telefonu sorunluydu bilgisayardan bakacaktı ondan yokturElhan yok sanırım bugün