• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yok 😔 devlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz 😔çok kötü hissediyorum
Hoş geldin :KK68:
Güzel annem seve seve yardımcı oluruz elimizden geldiğince. Bizimle vakit geçirirsen yorumlara kulak verirsen bu işi oldu bil. Yarın sabahtan itibaren yediğin içtiğin ne varsa bize yaz. Arkadaşların menülerini incele. Daha önce buradaymışsın gibi hatırlıyorum. Az cok bilgin vardır masterfitle ilgili değil mi? Şimdi geç oldu yarın detaylı konuşuruz.

Hoş geldin :KK68:
Güzel annem seve seve yardımcı oluruz elimizden geldiğince. Bizimle vakit geçirirsen yorumlara kulak verirsen bu işi oldu bil. Yarın sabahtan itibaren yediğin içtiğin ne varsa bize yaz. Arkadaşların menülerini incele. Daha önce buradaymışsın gibi hatırlıyorum. Az cok bilgin vardır masterfitle ilgili değil mi? Şimdi geç oldu yarın detaylı konuşuruz.
Tamam inşaallah çok teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yok 😔 devlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz 😔çok kötü hissediyorum
Ben hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksın🤗

Ben hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksın🤗
Teşekkür ederim 😊

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar adet oldum ama yine de tartildim bugün umarım herşey yolunda gider sağlıkla kilo veririm

Eklentiler

• IMG20230607053805.webp
    IMG20230607053805.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın geçmiş olsun. 😔❤diyet için motive olman lazım. Önce moralini düzelt kendini toparla. Enerjini yükselt. Kilo dediğin nedir biz ne kilolar verdik Sibel Can misali. 😁 sen de verirsin. 1 kabak 1 dal maydanoz yeter🤭

İyi akşamlar canım 🌷🤗
Prensesimmm ❤️
Günaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum 😔
Ama sadece kısa sureligine WC de yanlız kalıyorum 🙄
Günaydın tatlım ❤️
Günaydın bitanem ❤️🥰
Günaydın canım ❤️
günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum :KK49:
Günaydın canım teşekkürler. Nasılsın?

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-07-08-32-03-51.webp
    Screenshot_2023-06-07-08-32-03-51.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-06-07-08-31-56-52.webp
    Screenshot_2023-06-07-08-31-56-52.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-06-07-08-31-40-83.webp
    Screenshot_2023-06-07-08-31-40-83.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın geçmiş olsun. 😔❤diyet için motive olman lazım. Önce moralini düzelt kendini toparla. Enerjini yükselt. Kilo dediğin nedir biz ne kilolar verdik Sibel Can misali. 😁 sen de verirsin. 1 kabak 1 dal maydanoz yeter🤭
Teşekkür ederim öyle ne kilolar verdim ne kilolar veririm yeniden inşaallah

Back
X