• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlaaar menüler genel olarak çok güzel ama zayıflamak için çok fazla azaltmayalım. Arada bir gün olabilir ama sürekli açlık diyeti yapılmaz biliyorsunuz ona göre odaklayalım kendimizi ballarııım 😘😘😘😘
Kesinlikle katılıyorum.. çok az kişinin menüsünde kuruyemis görüyorum mesela.. halbuki diyet yaparken kuruyemis çok önemli.. bir de kalori hesabı yaparken nasıl olsa kalorisi az deyip sağlıksız beslenenler var bu da çok yanlış. Bu sürece sadece kilo vermek diye değil yağ yakmak sağlıklı beslenmek diye bakarsak işimiz kolaylaşır 🌸

Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Korkma canım stres kaynaklıdır benim de oluyor ara ara hatta ince ince sızlıyor bazen takip et doktora gideli çok olduysa gene git ama çok olmadıysa bil ki gerilimden 😘😘😘

Korkma canım stres kaynaklıdır benim de oluyor ara ara hatta ince ince sızlıyor bazen takip et doktora gideli çok olduysa gene git ama çok olmadıysa bil ki gerilimden 😘😘😘
Bir saatir belki 20 kez çarptı ondan korktum 😔 evet beni kide bazen sızlıyor ama iki yılda bir kalp doktoruna giderim bir sonuc almadan çıkarım

Kesinlikle katılıyorum.. çok az kişinin menüsünde kuruyemis görüyorum mesela.. halbuki diyet yaparken kuruyemis çok önemli.. bir de kalori hesabı yaparken nasıl olsa kalorisi az deyip sağlıksız beslenenler var bu da çok yanlış. Bu sürece sadece kilo vermek diye değil yağ yakmak sağlıklı beslenmek diye bakarsak işimiz kolaylaşır 🌸
Evet canım her gün olmasa bile bazen meyve bazen kuruyemiş baklagil mutlaka olmalı. Tüketeceğimiz şeyler belli aslında ölçüler önemli. Hepsinden almalıyız ama ölçüsünde. Midemizi bu ölçülere alıştırmamız lazım 🌸🌸🌼

Bir saatir belki 20 kez çarptı ondan korktum 😔 evet beni kide bazen sızlıyor ama iki yılda bir kalp doktoruna giderim bir sonuc almadan çıkarım
Canım benim kapakçıkta kalınlaşma varmış ama korkulacak düzeyde değil dedi doktor. Eğer eko vs çekilip bakıldıysa emin ol stresten

Kızlar ben tartılıyorum ama hala aynı kilodayım 😒 regl baya bi geçti ama sanki gelecek gibi bi haller var iki haftadır aynı kilo Allahım dayanması çok zor olmaya başladı 🫨🫨🫨
Canım tartına eline bişey al tartıl olmadı pilini dgiş sonuç yine aynısa direnç kilo dur biraz sabretmen gerek bende 2 hafta o kiloda kaldım

Eklentiler

• Screenshot_20230607-220505_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230607-220505_Samsung Health.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
Benim bu hafta iyi gitmedi malesef ya.. Ve artık dıyete uyamıyorum☹️
Önümüzdeki hafta azim kararla devam edelim limonicim. Vazgeçmeyelim hafta sonum iyi geçmedi bütün haftamı etkiledi. Menülerimde kaçamak asla yapmadım ama artıları temizlemek gerçekten zorluyor. Diyetimize birbirimize destek olarak uyabiliriz. Minik birikimler nasıl tasarrufa dönüşüyorsa bizim yağlar da erimeye mahkum az olur belki ama biz bırakmazsak başarırız canım. Üzülmeye vaktimiz yok her doğan yeni gün yeni başlangıç. Varız değil mi:KK5:

Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Geçmiş olsun canım. Kalbinde sıkıntı yokmuş aşağıda okudum. Nefes çalışmasına basit demezsen iyi hissettirecek canım. Şimdi nasılsın haber et lütfen...

Back
X