• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canimçok güzel vermissin ama neden yoksun😥
Benim ödem durumu belli olmuyor canım
Henüz yediklerime de tam dikkat edemiyorum, sadece 2 öğün ve aralıklı oruç gibi yapıyorum.
Nasip olursa apayrı yaşam danışmanlık paketine katıldım, grupla tamamen başlarım.
O zaman sizlere menümü yazarım, belki sizlere de fikir olur.
O vakte kadar biraz serbest takılayım 😉

Ne takımı ne takımıııı napıyoruz spor ekibimi kurdunuzzz 😋
Bu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen. :KK60: Günlük menü ve spor bildirimi( olursa harika olur) yapıyorsun. Pazartesi kontrol tartimiz , cuma da fotoğrafli tartimiz var. Bir hafta içinde motivasyon yakalarsan takımlara girersin.

Kiminle yer değiştirdiğini hatırlıyor musun canım?
Bu benim kaderim Bu benim kaderim canım birazdan etap sonuçlarını açıklayacağım. Güncel kilonu paylaşir misin ? Masterfit'e katılmak istiyor musun?
Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım 🙂 güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg 💪👊🥰

Eklentiler

• 20230819_064022.webp
    20230819_064022.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
❣️ KIRMIZI TAKIMA HOŞGELDİNİZ ❣️

Yaa harika bir takım olmadık mııı???
Çokk içime sindi eminim çok güzel bir hafta geçireceğiz 🥰

Kızlar siz bu işi biliyorsunuz zaten ama ben bir hatırlatma yapayım yine de😅
Terrrtemiz menüler, bool su ve spor. Yürüyüş olur evde egzersiz olur Leslie olur hiç farketmez yeter ki bizi harekete geçirecek birşeyler yapalim 💃💃
Yeşil çaylarımızı unutmayalım. Detoks tariflerine her zaman açığız 😅
Ve akşam 18den sonra ağzımızı kitleyelim ve aç uyuyalım. Her açlık hissi geldiğinde aslında o an yağlarımızın yandığını cikarmayalım aklımızdan 🤩
Mutlaka her akşam menülerinizi bekliyor olacağım🤓
Şimdilik bu kadar , benimsiniz bu hafta çok görüşeceğiz 😅😅

@J O U
@asliogretmen
@Lavinia_98
@ozlemon
LittleBlessing LittleBlessing
@sudansebep
Sidoşum listene bir eleman daha ekleyebilir miyim:KK60: Zeynep' in takımı sekiz kişi, senin takım da dengelenmiş olur . :rapci:
Bu benim kaderim Bu benim kaderim ❤️

Evet evet katılmak istiyorum elhan hanım 🙂 güncel kilom
15 ağustos kg 107.8 kg
19 ağustos kg 105.5 kg
Giden -2.3 kg 💪👊🥰
Maşallah ne güzel kilo vermişsin :KK9::KK9:
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni. :KK60:

Maşallah ne güzel kilo vermişsin :KK9::KK9:
Cuma bildirim günümüz canım. Yeni olduğun için gecikmeli oldu sanırım. Dün akşam takımlar kuruldu. Sidoş kaptanima transfer ettim seni. :KK60:
Yok aslında biliyordum ama 4. Gundeydim diyete başlayalı bugünü bekledim tartı resmi atmak için 🙂

Back
X