Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girerim :) hemde zevkle daha çok motive eder beniTatlım yarın bildirimini bekliyorum.
@Tempus tatlım taşınma nasıl geçti? Yarın gelebilecek misin?
@kayipdunya yine kayıp cumadan beri gelmemiş
Ellssa yarın bildirimi unutma canım.
blonde ambition
yazarhanim35 takımlara girersiniz değil mi
Başka yeni gelen kim vardı![]()
Evet girmek istiyorum kaptanım.Tatlım yarın bildirimini bekliyorum.
blonde ambition
Vallaha korkuyom ben şu sıra durdu veremiyorumAy yarını merakla beklemedeyim![]()
Selam kızlar başladık yine bakalım nasıl olacak haftaya![]()
Heee anladım o sebeple dedin ozaman düşünmüyor gelmeyecek daha
Tamam canım. Yarın fotoğrafli tarihli bildirimini bekliyoruz. Hadi bismillahEvet girmek istiyorum kaptanım.![]()
Tamam canımGirerim :) hemde zevkle daha çok motive eder beni![]()
Devamsizlarin evine mektup göndereceğim
Güzel meslek bi o kadarda zor Allah kolaylık versin
Bende regl öncesi durmuş olabilirVallaha korkuyom ben şu sıra durdu veremiyorum
Aynen bence de menü bildirimi bence önemli. İkinci uyarıyı da dikkate almayan zayıflamayı düşünmüyordur benceHeee anladım o sebeple dedin ozaman düşünmüyor gelmeyecek dahayoksa illaki girerdi bence buhafta gelmeyip menü yazmayanı çıkaralım artık abla
![]()
7. Gün mektubuDevamsizlarin evine mektup göndereceğim![]()
Ozenim ve emeğim daim sun güzel kaptanımKilo vermek demek emektir![]()
Özen gösterilen her öğün eksi olarak bize geri dönüyor aksini söyleyen yalan söyler
Afiyet olsun canım![]()
Bravoooo2.5 u geçtim :)
Coookk guzelll28 Eylül perşembe
08.20
Bir tane salatalık
8.30
Sade americano
12.20
1 kase domates çorbası
5-6 yk mantar sote
4-5 yk kabak- havuç tarator
13.00
Sade Türk kahvesi
14.30
Sade soda
18.40
2 tane kıymalı dolma
1 yk yoğurt
Dünden ciğer şiş vardı 1 şiş kadar
20.00
3 adet incir
Su:2.5 lt
Askkadin vardıTatlım yarın bildirimini bekliyorum.
blonde ambition
BendeeeeeAy yarını merakla beklemedeyim![]()
Yok canım regl oldum 2 gun once bittiBende regl öncesi durmuş olabilir
Aynen bence de menü bildirimi bence önemli. İkinci uyarıyı da dikkate almayan zayıflamayı düşünmüyordur bence
7. Gün mektubu![]()
Unutma kizzz alarm kur mümkunseSabah nickli tartıyı unutmam inşallah
Bide gruba alıyorsun tik yok ses yok bu nedenden gene kaybediyor takımlar aktif gerçekten zayıflamak isteyen üyelerle yola devam etmek motive ediyor ve hirslaniyorsun daha çokYok canım regl oldum 2 gun once bitti
Evettt yada yiyolardır tamam canim diyet yapmayabilirsin o senin kararın ama katılıyorum diyip boşuna biz menü beklemeyelimbusefer katılıp gelmeyende oluyo durum ciddi ye alınmiyor
![]()
Durterim seniiii darlariiiimmm unutturmammSabah nickli tartıyı unutmam inşallah
Heeehh bunu kastediyorum istee yarin bildirimi etmeyenleri çıkaralım bi duzene sokalım biran önce beni bile boyle motive etmiyorBide gruba alıyorsun tik yok ses yok bu sesten gene kaybediyor takımlar aktif gerçekten zayıflamak isteyen üyelerle yola devam etmek motive ediyor ve hirslaniyorsun daha çok
Aynen öyle hırs artıyor takımlar arası aktif üyelerle milletten ses çıkmayınca salasi geliyor insanın ama o menü atiyo bu detox suyu atıyor falan aaa diyorsun hırslı rakibim var ipi elime almalıyım diyip devam ediyorsun kaldığın yerden.Heeehh bunu kastediyorum istee yarin bildirimi etmeyenleri çıkaralım bi duzene sokalım biran önce beni bile boyle motive etmiyor
Evett öylee bakkAynen öyle hırs artıyor takımlar arası aktif üyelerle milletten ses çıkmayınca salasi geliyor insanın ama o menü atiyo bu detox suyu atıyor falan aaa diyorsun hırslı rakibim var ipi elime almalıyım diyip devam ediyorsun kaldığın yerden.Elhan im Bi düzenleme yapar diye düşünüyorum
![]()