- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa hiç bilmiyordum abla çok güzel bir şeymişHayalcim Proluk için yatırılan para kulubun burs fonu var oraya aktarılıyor . O para üniversitede öğrenim gören ihtiyacı olan kızlara kullanılıyor.
Amin kuzum sen biara gitcektin doktora regl için naptın korunuyomusun nezaman hazır hissedersen ogune birak canımBende bi istiyorum bi hazır hissetmiyorum kendimi ama korkuyorumda olmazsa diye Allah hayırlı zamanda banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah
Darısı bana inşallahAyak yolundan çıkmadım bugün![]()
Afiyet olsun canım akşama kadar aç kalmışsın.
Yakamadimoffff yakıp gececeksin ortalığıAfiyet olsun canım
![]()
Erteledim gitme işini annem adetin bitince git dedi adetim bitsin gidicem inşallahAmin kuzum sen biara gitcektin doktora regl için naptın korunuyomusun nezaman hazır hissedersen ogune birak canım![]()
Yarına güzel bir dönüş bekliyorum ben sendenYakamadim![]()
Hee o sebeple regl iken gitme dedi vardır bundada bir hayır kuzum hepimizde oluyo bazı şeylerErteledim gitme işini annem adetin bitince git dedi adetim bitsin gidicem inşallahtam 1 yıl önce gitmiştim aslında yara vardı yaktı doktorum ama yine aynı şikayetlerim var o yüzden gitmek istiyorum inşallah bisey yoktur
Ahahah tamamdırNe yap ne et sabah tartıyla burda ol![]()
Hayırlısı be gülüm temennim o amaYarına güzel bir dönüş bekliyorum ben senden
aynen bebeğim gidicem bakalım önümüzde ki haftaHee o sebeple regl iken gitme dedi vardır bundada bir hayır kuzum hepimizde oluyo bazı şeyler![]()
Ama yürüyüşünü yapmışsın sonrasındaHayırlısı be gülüm temennim o amao makarnayı yemiycektim
![]()
Tabii yaptim onu bi kısmını yakmisimdir inşallah ama k.hidrat odem tutuyo ya zaten daha olanı verememistimAma yürüyüşünü yapmışsın sonrasında
Olacak inşallahYakamadim![]()
İyi geceler geçmiş olsuniyi geceler dünden beri çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim anca geldim çok uykum var![]()
Masterfit Yarışması 85. Etap | 22.09 | 29.09 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
![]() | 75.4 | |||
![]() | 85.1 | |||
![]() | 69.35 | |||
![]() | 78.55 | |||
![]() | 78.6 | |||
![]() | 102.5 | |||
Mavi Takim | ||||
![]() | 73.3 | |||
![]() | 67.6 | |||