- 25 Ağustos 2019
- 62.190
- 119.067
- 698
- 31
bide reglin yakına ondanda olur hic sıkma canını bukadar vermen bile mucize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide reglin yakına ondanda olur hic sıkma canını bukadar vermen bile mucize
Ben varım canımGeçen hafta ekürilik sistemi yaptım kimse ilgilenmedi bu hafta yarışa donebiliriz kuzum.
Canım adet dönemi 1000 gr neredeyse fazla geliyor. Hafta içi çok güzel eksiler göreceksin . Tebrikler eksi gelmişsin
Takımlar kurulsun eşlestirmeleri yapalım canım.Ben varım canım![]()
Çok geçmiş olsun ben de ancak toparladım ama hala sinüsler tıkalıBüyük bir ihtimal. Onca takviyeye rağmen. İnşallah kolay atlatirim. Birde ikjgundur üst üste nöbet tuttum o da yordu beni herhalde.
Tatlım yarın bildirimini bekliyorum.
@Tempus tatlım taşınma nasıl geçti? Yarın gelebilecek misin?
ZincirKirma yine kayıp cumadan beri gelmemiş
Ellssa yarın bildirimi unutma canım.
@fitblondeyazarhanim35 takımlara girersiniz değil mi
Başka yeni gelen kim vardı![]()
Canım sıkıldı valla dün aç gezdim resmen ya neyse hayırlısıbide reglin yakına ondanda olur hic sıkma canını bukadar vermen bile mucize400 çok iyi verdinn zıplamaya devam
Teşekkür ederim ablacım inşallahCanım adet dönemi 1000 gr neredeyse fazla geliyor. Hafta içi çok güzel eksiler göreceksin . Tebrikler eksi gelmişsin![]()
![]()
BEn beğendim vallahaa verişine pes etme pazartesiye 77 olursunCanım sıkıldı valla dün aç gezdim resmen ya neyse hayırlısı![]()
ahh ablam uzunn aradan sonra buralara bi uğrayım dedim.. bugün tartılmayı unuttum. tartılsaydım takımlara girmeyi istiyordum..Tatlışımmm bekliyoruz![]()
Bende de aynı durum oldu canım
olsun yine de regle rağmen çok fazla almamışsın, haftaya toparlarsın..
tebrikler
bu sonucun geleceğini biliyordum, süpersin
tebrikler
Teşekkurler güzel kaptanımmm senin takimında olmak pahabiçilemezzolsun yine de regle rağmen çok fazla almamışsın, haftaya toparlarsın..
tebrikler
tebrikler
bu istikrara maşallah, kutluyorum seni![]()
Çok az almışsın, haftaya daha iyi kilo verirsin, sağlıklı olalım yeter
tebriklerEki Görüntüle 3309206
Elhan
İlk tartı:89,35
Son tartı:88,6
Bu hafta öyle çok dikkat edemedim haftayada yoğun geçer benim eşim yine şirkette olacak sonraki hafta daha rahat olurum![]()
regl tabi ki etkiliyor, regle rağmen gayet iyi
Kaptanım ben de dün akşam regl oldum, tartı da fazla gelirim diye belli bir saatten sonra su bile içmedim, haftaya daha büyük bir fark görürüz inşallah.
Teşekkurler güzel kaptanımmm senin takimında olmak pahabiçilemezz
Teşekkürler canımolsun yine de regle rağmen çok fazla almamışsın, haftaya toparlarsın..
tebrikler
tebrikler
bu istikrara maşallah, kutluyorum seni![]()