- 25 Ağustos 2019
- 62.136
- 118.869
- 698
- 31
Ooooo muslin falan hayırlı işler bebeğimmGünaydın bebeğim temizlik yapıcam arada ipte atlarımsabah bi kase sütle müsli yedim şimdi su içiyorum
detoks suyuda yaparım yeşillenmeye devam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo muslin falan hayırlı işler bebeğimmGünaydın bebeğim temizlik yapıcam arada ipte atlarımsabah bi kase sütle müsli yedim şimdi su içiyorum
detoks suyuda yaparım yeşillenmeye devam
![]()
MEnekse kokusunu aldı sanırımPazar akşamı düzeltirim tatlım. Akrep' i kim aldı bu arada bakmam lazım.
Hayır hayır. Kasıma kadar kendime hedef koymuşum. Ara tatile kadar inmem gereken kilom var. Memlekete o kilo ile gitmem lazım.Aa kendini neden böyle strese sokuyorsun canım rakibimBence sana 100-200grm bile olsa yeter . Önemli olan vermek
rakama takılma bence
oyalan o rakamlarda birazda ben yanına geleyim
![]()
Geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarımBen sene başında felç geçirdim canım, ondan kaynaklı sorunum
Hamdolsun yürümeye başladım ama lenfödem beni çok zorluyor, ağrıyı da artırıyor.
Sen de ihmal etme, doğru teşhis konsun, doğru tedaviye başlarsınız![]()
Sabah erindim yumurta salatası yapacaktım dedim müsli yeyim pratikOoooo muslin falan hayırlı işler bebeğimm![]()
O zaman direkt telafi etmek için akşamları hafif yiyeceksin canım :) mesela ben şu an iÇin karbonhidrat tüketmiyorum ama geçen canım ciğer çekti lavaş olmadan bol salata ile tükettim bunun gibiYa öylede haftada 1 günümüz var beraber takıldıgımız ye bisey olmaz diyor vicdan yapıyor ucundan kıyısından alıyorum bende![]()
Tasligimjz anca ödemelerle oluyor göreve gidiyorum şu an dunkunden daha da taşım Mahvoldum bu haftayı pas geçebilir miyiz acaba ne de olsa hazirliktayimTaş gibi hatun bir an önce toparlansin inşallah.
Bende çok su içiyorum akşamlarida yürüyüş yapıyorum kar düşene kadar tabi kar düşünce yürüyüş imkansız burdaCAnım aralıkli oruç yapıyorum zaten yemek yediği için sıkmıyorum kendimi kuzum ya filtre kahve ictigim bile oldu halada icerim ama 3litre su içince epeyde doluyo aksamlari 5 6 gibi sebze yiyorum
Aa aşk olsunAnaammm kız ne fenasın sen öyle![]()
Kar burdada sıkintı kiş geldimi evde ama çoğu leslie yaptım ben baya baya kurtarıcımdı benim resmsn simdi ip atlamaya geçtimBende çok su içiyorum akşamlarida yürüyüş yapıyorum kar düşene kadar tabi kar düşünce yürüyüş imkansız burdaumarim bende verebilirim
Geçmiş olsun ve başınız sağolsun
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Giden kurtuluyor dünya dertlerinden biz kalanlara da sabırlar dilerim. Allah şifa versin canım inşallah sancıların son bulmuştur.![]()
Geçmiş olsun canım basiniz saolsunhosgeldin takımımıza
![]()
Allah razı olsun. Vücuda yayılmış kanser vardı beklendik bı durumdu ama Rabbim böyle ölüm versin herkese. Dünyada sefil yaşadı ama vedalaşarak aklı başında yatak ömrü çekmeden vefat etti. Ölüme imrenilirmi imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Arkada yarım kalan işi olmadan. Huzurla yumdu gözlerini.Başınız sağolsun canım
Rabbim rahmet eylesin![]()
Allah ne verdiyse
Bencede sütlede tok tutar bak iyi etmişsinSabah erindim yumurta salatası yapacaktım dedim müsli yeyim pratik![]()
Hemen ne ara gördünTemelinsafinazi alindi demiştim ben akrebe bakmak lazim
Teşekkür ederim canımÜşenmedim listeyi çıkardım.![]()
Belki de regl gerginligidir.Tasligimjz anca ödemelerle oluyor göreve gidiyorum şu an dunkunden daha da taşım Mahvoldum bu haftayı pas geçebilir miyiz acaba ne de olsa hazirliktayim
Hafta içi regl olurum inşallah rahatlarım
Şu an üzerimde gömlek ceket 7_8cmlik topuklu ayakkabı var tartışırken zaten iki kilo fazla çıkarım zaten fazlayım da :)