- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Ne yaptın acepppBende suan yemağımı yiyorum paylasacağum sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın acepppBende suan yemağımı yiyorum paylasacağum sonra![]()
BekliyorumBende suan yemağımı yiyorum paylasacağum sonra![]()
Ben bakalım nerede duracağım :)) hedef 55 ama daha çok var :)Insan dahada zayıflayası geliyo kizzz benim bekarken 63 tüm 58ze inmek istiyodum bitürlü inememistim hayalim simdilik 58 bakalım nasıl oluyobaktım iyi gidiyorum dahada incelerim
![]()
Bende 53 demistim ama bakalımmBen bakalım nerede duracağım :)) hedef 55 ama daha çok var :)
Bende ilk haftam ve yoğurt ile durmama güveniyorum2 çok gbi geldi gözüme bnmde ama olmaz diye bisey yok neden olmasin
Bu sabah şeytana uydum dayadım k.hidrati çok fena odem tutcam![]()
İnşallah hedefimize ulaşırız :)Bende 53 demistim ama bakalımm
Yine iyiymiş kilon hamileykenYaaaa evde totom yer görmüyor halimi düşünn ben burayada hamile olmadan öncebilseydim erim erim baya erimistim düşünhamileyken zaten gebelik sekerim vardı 77 kiloydum ozaman mecbur diyet yaptım hep ahh ahh
![]()
Afiyet olsun yansın yağlar inşallahYsmnondr
Elhan
Efenin_Annesi
-Hayal
Açkarna;- limonlu sirkeli su
09.00
3zeytin
domates
Az labne
Biraz tereyağ
Beyaz peynir
Sekersiz cay
3 çavdar ekmek kücük
14.30
Tarçinlı türk kahve
Eki Görüntüle 3309824
16.00
Maydanozlu limonlu su
Eki Görüntüle 3309823
17.00
Bol kıvırcıklı karışık kabak
Eki Görüntüle 3309822
21.00
Kayısılı yeşilçay
1000 kez ip atlama (daha bitmedi)
2.5litre su(bitti bile)
Az ve öz tamamdır kuzumAfiyet olsun yansın yağlar inşallahyine kabak yapmışsın afiyet olsun şekerim bende biber dolması yaptım yarım saate yerim 1 tane yanina ayran içerim yeter bana
![]()
Öyle kuzumm cidden 7 kilo almıştim oda doğururken 2 kilom kalmiştı ama sonra tabi hep yedim amaYine iyiymiş kilon hamileykenbebiş için her şey yapılıyor
![]()
Zoru başarmışsın ama sonrası kötü olmuş senin içindeÖyle kuzumm cidden 7 kilo almıştim oda doğururken 2 kilom kalmiştı ama sonra tabi hep yedim ama![]()
Hahahah öyle oldu canom doktor kilon fazla dedi kilo ver dedi hamileyken veremedim ama formumu korudumZoru başarmışsın ama sonrası kötü olmuş senin içindemillet hamilelikte kilo alır sen doğurunca almışsın tebrik ederim
![]()
![]()
Şimdi istediğin kiloya ulaşıyorsun işte azmin sonucuHahahah öyle oldu canom doktor kilon fazla dedi kilo ver dedi hamileyken veremedim ama formumu korudum![]()
Deme gıı5senede inemediğim kiloşuma iniyorum asıl 58le 53 ü merak ediyorumŞimdi istediğin kiloya ulaşıyorsun işte azmin sonucu![]()