- 13 Ağustos 2022
- 7.259
- 32.675
- 478
Arada yapıcam böyle aç uyanmadıgımdaYani o saate kadar hem sisligin gidiyor hemde metabolizman daha hızlı çalışıyorr ben bile daha yeni öğrendim bunları instada zulal öyle demisti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada yapıcam böyle aç uyanmadıgımdaYani o saate kadar hem sisligin gidiyor hemde metabolizman daha hızlı çalışıyorr ben bile daha yeni öğrendim bunları instada zulal öyle demisti
Kızz nerden aldın markası ne ?Bendede bi tayt var terletiyo bide onun sayesindede inceldim baya
Mantıklı kuzumArada yapıcam böyle aç uyanmadıgımda![]()
Trendden almiştım temizlik ettiğimde onu giyerdim simdi iyice bol geliyo ama 1 saatte onla temizlik edeyim yada yürüyuşe çıkarken bacaklarım göbeğim su oluyo hemen vücudumda duş alıyorum tavsiye ederim al istersen linkini ateyim özeldenKızz nerden aldın markası ne ?![]()
Kızz eşimde öyleydi 4 gün önce acile gitti salgın var demiş iğne yapmış bide toz vermiş yoğurtla yedi geçti hemen onun. Geçmiş olsun kuzumMantıklı kuzum
Ben cok kötüyüm bakma sabah beri ishalim salgınamı ugradik anlamadım sanırım.bende duştan sonra uşüttüm![]()
Atta bakayım bi bebeğim ben zaten iki hareket ediyim hemen su gibi terlerimTrendden almiştım temizlik ettiğimde onu giyerdim simdi iyice bol geliyo ama 1 saatte onla temizlik edeyim yada yürüyuşe çıkarken bacaklarım göbeğim su oluyo hemen vücudumda duş alıyorum tavsiye ederim al istersen linkini ateyim özelden
Ay ben 59 kg iken bir mağazaya gitmiştim ve küçük beden kalmamıştı beğendiğim şeyin normalde üzülürüm ama mutlu olup çıkmıştım :)Allahim o nasıl güzel bir hisramazan bayramında kıyafet alayım kendime diye bi mağazaya gitmiştim senelerdir düzgün bisey alamamistim ordan büyük bedenler yakışmıyordu hep üzgün çıkıyordum 38 beden takım 40 beden elbise alıp çıkmıştım ağlamıştım mutluluktan
![]()
Hahah aynen dedm girerim içine 2 hafta da ben onunHe onun için zayıflayana kadar 40 olur bakk hem gaza getirmek için olur![]()
Bizim de tam karşıda var pandemi de başladılar harıl harıl çalıştırlar o kapanmada şimdiye bitmesi gerekiyordu ama nerdeSormaa manzarami bozdular cok güzel manzaram vardı afedersin içine ettiler![]()
Afiyet olsunKahve ve apaform içtim
Eşim artık yiyelim diyor, ben hazırlamaya kaçar![]()
Hahha işte vucut atmak istiyo zayıfladıkça o terlemede gidiyo benim gitti mesela ama emziriyorum o yondende etkiliyo bana terlemek aslındaAtta bakayım bi bebeğim ben zaten iki hareket ediyim hemen su gibi terlerim![]()
Şimdi kaç kilosun kaç bedensin kızAy ben 59 kg iken bir mağazaya gitmiştim ve küçük beden kalmamıştı beğendiğim şeyin normalde üzülürüm ama mutlu olup çıkmıştım :)
Miss gibiAy ben 59 kg iken bir mağazaya gitmiştim ve küçük beden kalmamıştı beğendiğim şeyin normalde üzülürüm ama mutlu olup çıkmıştım :)
Hahah aynen dedm girerim içine 2 hafta da ben onun
Iyice bıraktılar insaati dimi burası hic durmuyo hiçBizim de tam karşıda var pandemi de başladılar harıl harıl çalıştırlar o kapanmada şimdiye bitmesi gerekiyordu ama nerde
Afiyet olsun
Genetik bizde ya annemde çok terler bende terliyorum belden sırttan göğüsten kafadanHahha işte vucut atmak istiyo zayıfladıkça o terlemede gidiyo benim gitti mesela ama emziriyorum o yondende etkiliyo bana terlemek aslında
Üstte 40 altta 42 oluyor bana kalıbına göreŞimdi kaç kilosun kaç bedensin kız![]()
Dış cephesi falan bitti de etraf düzenlemesi falan yapılmadı hiç geçen sene 3 milyondan satılıyordu ofis falan olacakmışMiss gibi
Iyice bıraktılar insaati dimi burası hic durmuyo hiç
Kalçan mı var ? Benim bacaklar ince bel ince kalçam varÜstte 40 altta 42 oluyor bana kalıbına göre
Hahah ozaman genetikk olsunn hedefine ulaş belki reglinde düzene gider ben kilo verince reglim düzene girdi asla 28,inde olmayan ben 38 den sonra olurdum simdilerde 28le 30 arası geçiyoGenetik bizde ya annemde çok terler bende terliyorum belden sırttan göğüsten kafadan![]()
Burasıda öyle cok gelisti herseyDış cephesi falan bitti de etraf düzenlemesi falan yapılmadı hiç geçen sene 3 milyondan satılıyordu ofis falan olacakmış
Basenlerim var canım. Ama gögüsler de varKalçan mı var ? Benim bacaklar ince bel ince kalçam var
Benim kilo almadan ve kilo aldığım dönem duzenlıydi ne zaman aldığım kiloları verdim sarpa sardı anlamadım. Kiloluykende iyiydi eski kiloma düşünce bozulmadıda aslında sadece ara kanama olmaya başladı. Anlatabildim mi ?Hahah ozaman genetikk olsunn hedefine ulaş belki reglinde düzene gider ben kilo verince reglim düzene girdi asla 28,inde olmayan ben 38 den sonra olurdum simdilerde 28le 30 arası geçiyo
Anladım kuzum tam tersi ozamanBenim kilo almadan ve kilo aldığım dönem duzenlıydi ne zaman aldığım kiloları verdim sarpa sardı anlamadım. Kiloluykende iyiydi eski kiloma düşünce bozulmadıda aslında sadece ara kanama olmaya başladı. Anlatabildim mi ?karışık oldu biraz
Benim kalça büyük bel ince göğüsler normal dereceBasenlerim var canım. Ama gögüsler de varbelim çok kalın değil