- 25 Ağustos 2019
- 62.083
- 118.663
- 698
- 31
Kız o neduBen onun iÇin bir hap kullanıyorum. Reçeteli değil ama sık sık tuvalete çıkarıyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o neduBen onun iÇin bir hap kullanıyorum. Reçeteli değil ama sık sık tuvalete çıkarıyor beni
Bize lazım o ilaçtanBen onun iÇin bir hap kullanıyorum. Reçeteli değil ama sık sık tuvalete çıkarıyor beni
Kız o nedu
Trend… denilen sitede satılıyor kızlarBize lazım o ilaçtan![]()
Onu bilmiyorum canım eczaneye Ya da doktora sorman gerekHadi yaa adı ne emzirirken içiliyor mu![]()
Önce bi form tutsun da sonra korusun hadsiz vücut kafasına göre takılıyor sinir oluyom zatenHahaha yememektede aslında vücut verdirmiyo formu koruyor yiyerek kilo yakman lazım içerek oda tabii![]()
Özelden yazar mısın canımTrend… denilen sitede satılıyor kızlar
Amin amin gündüz fena değil de gece zor oluyor ya. Hep birlikte zayıflayalım inşAntepte aşırı zorrrama sen başarırsınnn
![]()
Evettt gece hep böyle oluyor hareket birsey yok acaba ondanmıAmin amin gündüz fena değil de gece zor oluyor ya. Hep birlikte zayıflayalım inş![]()
SIkma kendini canım stredtende olmaz rahat oll kısıtlama daha cok yemek isticeksinÖnce bi form tutsun da sonra korusun hadsiz vücut kafasına göre takılıyor sinir oluyom zaten![]()
Ben bulamadımTrend… denilen sitede satılıyor kızlar
79a bi inse normale döncemde düğün var zayiflamam lazım acilenSIkma kendini canım stredtende olmaz rahat oll kısıtlama daha cok yemek isticeksin
Hayırlısıyla insaallah79a bi inse normale döncemde düğün var zayiflamam lazım acilen![]()
Hem ondan hem de uyuyup uyanınca enerji topluyoruz günün sonunda enerji bitiyor. Malum az kalori alıyoruz yetmiyor.Evettt gece hep böyle oluyor hareket birsey yok acaba ondanmı
Evett canımm öyle yaHem ondan hem de uyuyup uyanınca enerji topluyoruz günün sonunda enerji bitiyor. Malum az kalori alıyoruz yetmiyor.
Benim de kardeşimin çalıştığı yerde eğitimi bitirme yemeği varmış. Beni çağırdı organize edelim diye ve şık giyinmem lazımmış. Kardeşim 45 kilo haha ben 2 katı zayıflamam lazım benim de79a bi inse normale döncemde düğün var zayiflamam lazım acilen![]()
Özelden atayım canımBen bulamadım![]()
İnşallahBelki de regl gerginligidir.Bir an önce toparlanirsin inşallah.
![]()