- 18 Mart 2018
- 31.119
- 124.294
- 598
- 35
Resimde olaydı
Gözümde heidinin dağlarında üstünde milka yazan mor inekler canlandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde olaydı
Yemekten yarım saat önce sıvı alımını sonlandırıp, yemekten 1,5 / 2 saat sonra tekrar içmeye başlıyoruzYemek varken çay kahve yasak mı fezom![]()
Bizim burda daha kış sebzeleri cikmadi ya karnabahar pırasa gibi yoksa yapılabilir dediğin gbiGüzel görümcem kendine yetecek kadar yemek yapmalısın çok vaktini almaz. Hepsini doğra tencereye tavaya fırına at tamamdır . Yoğurt , salata lezzet verir.
Saol ablişkomAfiyet olsun TubişimHarika bir menü
Kaptanini ve beni etiketliyorsun.
Hayırlısı olsun ablacım ama elimde olsa direkt yurtdışına gitmek istiyorum açıkçası ama eşimin işi burda kurulu düzeni var ileriki yıllarda belkiNe desem bilemedim
İyi yanlarıda var kötü yanlarıda
Evlat edinme durumunuz var mı acaba biraz karta kaçmış demezseniz 34 yaş puhahhshdnndjEvet Almanya da yaşıyorum
Ayyyy abla nasıl güldüm yaEvlat edinme durumunuz var mı acaba biraz karta kaçmış demezseniz 34 yaş puhahhshdnndj![]()
Kız hiç sorma dünyanın pidesini yaptırmış eşim yemeyim yemeyim dedikçe duramadımAfiyet olsun pide detoksu olmuş sanki![]()
Ama böyle olmaz kaynak oldu buAyyyy abla nasıl güldüm ya
Beni alsınlar ya senden küçüğüm ben 26 yaşındayım daha uygunum![]()
Tamam anlaştık o zamanAma böyle olmaz kaynak oldu bu
Ben de gidince seni alırım çeker kurtarırım bu hayattan nihahaha![]()
O iş ben de anlaştık canımTamam anlaştık o zamanİlk sen gideceksin sonra beni alacaksın yanına
![]()
Afiyet olsun :))Kız hiç sorma dünyanın pidesini yaptırmış eşim yemeyim yemeyim dedikçe duramadımakşama salata yiyecektim gözümün önünde duruyordu yedim gerisini öylece buzluga attım
![]()
Sağol bebeğim inşallah kilo almamısımdırAfiyet olsun :))
Sabah göreceğiz :))Sağol bebeğim inşallah kilo almamısımdır![]()
Kendimi dünya turundayken ünlü bir restorana girip , yörenin meşhur yemeği olan ve şefin süslü anlatımıyla mutlaka denemeĺiyim diyip verdiğim sipariş heyecanla beklerken birden kabakla karşılaşıp kalmış gibi hissettim.
Neden alasın ki canım gayet güzeldi menülerin diye hatırlıyorum .Sağol bebeğim inşallah kilo almamısımdır![]()