Günaydın filizcim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın filizcim.
Günaydın canım
Günaydın canım ekurim.Cümleten günaydınlar fit hatunlar![]()
![]()
Tesekkur ederimGünaydın filizcim.Tebrikler gitti bir kalıp yağ
![]()
Konusu çok ilginç. Ajanli filmlere bayılırım. Kitabı da çok güzel olur eminim. Keyifli okumalar canım.Çok beğendim. FBI ajanı kadıın eşi kendini öldürüyor. Onun gibi konum yapan kişiler de kendini öldürmüşler ve FBI ajanı bunların peşine düşüyor. Hepsi de ölmeden telefon alınmış. Yönlendirilmiş.
Çok sürükleyici.
Günaydın güzel çıtırım ekürimGünaydın canım ekurim.![]()
![]()
Öyle oluyor ya eşler evde olunca olsunn verirsin 2 gune 500zü
Gunaydın güzelik ablamGünaydın güzel çıtırım ekürim![]()
Hayırlısı olsun cnm yaÖyle oluyor ya eşler evde olunca olsunn verirsin 2 gune 500zübende dün ilkkez kocisimle kahvaltıda parti yaptık resmen seni alamıcam diye korkuyorum
![]()
Gerçekten öyle habire bişi Yiyoruz haftasonu ben ife geri dönüyorum olmayacak böyleÖyle oluyor ya eşler evde olunca olsunn verirsin 2 gune 500zübende dün ilkkez kocisimle kahvaltıda parti yaptık resmen seni alamıcam diye korkuyorum
![]()
Hahahahha yaa eevtt oyle oluyor bide aylardır yapamadığımı dün yapınca bianlıkGerçekten öyle habire bişi Yiyoruz haftasonu ben ife geri dönüyorum olmayacak böyleGünaydın
Hahahaha evett bana diyo niye yemiyosun bi pazarim varHafta sonu eşler olunca yeniyor cidden,yemeyincede trip atıyorlar yani hafta sonu bende kaçırdım biraz meze ve alkol alınca oldu![]()
2 gün bende kaçırdım yani,suratları düşüyor hemencecik sjksjksjk bugün normalime dönerimHahahaha evett bana diyo niye yemiyosun bi pazarim var![]()
Toparlarızz yaa2 gün bende kaçırdım yani,suratları düşüyor hemencecik sjksjksjk bugün normalime dönerim![]()
![]()
Kesinlikle fabrika ayarlarına döneriz hemenToparlarızz yaa![]()