- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 83
- 33
Tahmin et bakayimTÜhhhgitti 1tane aşiretim kesin kimi alacağını tahmin ediyorum şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin et bakayimTÜhhhgitti 1tane aşiretim kesin kimi alacağını tahmin ediyorum şuan
Aaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycamFitblonde![]()
Hemen bakıyorum smdi gordum mesajı hep gezerim benTransfer hemen gerçekleştirirsen tabloya yazabilirim. Değiştirme işlemim devam ediyor.
aslında çok haklısın. beynimize ne dersek o oluyor. hedef gelecek o zaman cuma günü kutlama yapalım biz. etiketle beni de mutlakaEvet canım öyle oldu.Hatta daha çok yaradı bence rahat 1.5 gitmiştir. Çünkü dünde giden 2günde -1.300 dü . Bu sabah Wc ye çıkamadm ve sabah erken yürüyüşde çok susadım 1 lt su bitirdim . 3.günün sonucunu tam göremedim yani yarn sabah tekrar tartılıcam yarın daha da düşmüş olur.
Teşekkür ederim canım benim.
Eveeettttt
Aa neden öyle diyordun canımdaha genciz , çıtırız dur
bak ben de 34 hatta 2 ay sonra 35im artk ama istersek 1,5da veririz haftalık diye düşünüyorum. Hatta bu hafta cuma hedefim -2 benim . Olmayacak şey değil
❤ Kendini öyle kodlama sakın .
Fitblonde![]()
Ama şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaAaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycam![]()
Askin ve tutkunun rengi kirmiziya hosgeldinHoşçakal Jou
Ama şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaonu görünce koydum o emojiyi
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee.....
![]()
uzüldüm valla heeAaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycam![]()
Ooo sidoşumu da vermen iyi oldu ben ona güveniyorumm fazlasıyla
Off yaaHoşçakal Jou
Püü sanaaaAma şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaonu görünce koydum o emojiyi
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee.....
![]()
Hayırlı olsun kaptanım.
Ellerinize sağlık Hayalcim.Offf bebeğim kış için yaprak sarıyoruz çok yoğunum ama diyete devam merak etme![]()
Ya gör gör bak aldatıyo seniii
aslında çok haklısın. beynimize ne dersek o oluyor. hedef gelecek o zaman cuma günü kutlama yapalım biz. etiketle beni de mutlaka![]()
Wuuuuuhuuuuuuu...Askin ve tutkunun rengi kirmiziya hosgeldin![]()
Ama ben gideyim demedim kiuzüldüm valla hee
Ooo sidoşumu da vermen iyi oldu ben ona güveniyorumm fazlasıyla![]()
s i d e l y a
Off yaatabi cumartesi löplöp yiyip pazar günü sikı diyete girerse kendisi tabi geçti benii ne fenadır ooo
![]()
Ysmnondr
Püü sanaaa
![]()
Asla kaybetmezdim hahahaha 1 2 sefer oldu oda herhalde hatırlamıyorumda
Wuuuuuhuuuuuuu...![]()
Ama ben gideyim demedim kiben seçmedim ki
Takımın tamamına yakını haftasonu kaçamak yapıp + çıktı
onların suçu
artısı en yüksek olan spor cezası alsın
O zaten beni rakibimdiYa gör gör bak aldatıyo seniii
Hahahahahah kendi takımına geldi rakip olacakmı hala