Geçmiş olsun canım.K.valdie acildeymiş serum vermişler oraya gidiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.K.valdie acildeymiş serum vermişler oraya gidiyorum
Hahahaha evett yaatempo çok yüksek, sağlık olsun da her şeyi hallederiz çok şükür
geçmiş olsun
Hahaha ablam güldurdün beniTatlisim Dukancilar kulübü kuracağım başkanlık senin. Çünkü sen en iyi içicimizsin![]()
Afiyet olsun ablamm ben pazar gunü açkarna içtim wc burnumdan geldiÇok hunharca gaza geldim yaptım hemen dukan birasını soğusun içecem hemen![]()
Bnmkide sapıttı çok kötü dirence girdi lanet gelsinGünaydın kızlar
Dünden Bu yana tartı da 0 gördümGram gitmemiş muhtemelen vücut diyeti görüp korktu bu manyak ne yapıyor alışkın değiliz biz diye
neyse ki pes etmek yok
Görüşelim bebisimHahahahcuma günü görüşelim bakalım
![]()
Seni dirençten ben çıkartacağımBnmkide sapıttı çok kötü dirence girdi lanet gelsin
Görüşelim bebisim![]()
Malum salı günü olunca pazar günü bozsaydın yaBnmkide sapıttı çok kötü dirence girdi lanet gelsin
Görüşelim bebisim![]()
Yok yok o kadar değilAmann birsey yokmus bende 1.5 2 hafta sandım![]()
Amann bugun temizliyoz yarın aynı eskisi gibiYok yok o kadar değil![]()
Kızzz sonu yok kiAmann bugun temizliyoz yarın aynı eskisi gibi![]()
Bozmadım benMalum salı günü olunca pazar günü bozsaydın ya![]()
Çıkar sibosum çok müşkül durumdayimSeni dirençten ben çıkartacağım
Bnmkide sapıttı çok kötü dirence girdi lanet gelsin
Görüşelim bebisim![]()
Hadi bakemBnde lahana kemircem![]()
Kiz yapma öyle kıyamıyorum ben herşey yoluna varacak buhafta olmaz haftaya kırar hiç belli olmaz ben 3 haftada aynı kiloda kaldığımı bilirim burdakilerde bilir hersey pes etmeyerek mücadeleyle vereceksinBozmadım benvücut kendini bozdu ben masumum
![]()
Kimse gelmesinKızzz sonu yok kibugün temizliyorum yarın batıyor
![]()