- 18 Mart 2018
- 31.071
- 124.060
- 598
- 35
Ben torunlara bakıyorum yaKızzz sonu yok kibugün temizliyorum yarın batıyor
![]()
Yarına kalsa iyi saat sürmüyor, yemek masasını 5 kez silmişimdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben torunlara bakıyorum yaKızzz sonu yok kibugün temizliyorum yarın batıyor
![]()
Maşaallah 33 yaşındasın ama torunların varBen torunlara bakıyorum ya
Yarına kalsa iyi saat sürmüyor, yemek masasını 5 kez silmişimdir![]()
KızMaşaallah 33 yaşındasın ama torunların var![]()
Kendimi cahil hissettim
Bu haftaki motivasyonun daha fazlasıni haftaya da istiyorum tatlim.80 kilo da gelsem haftaya ben de başlamak istiyorum kendi kendime gazlanip duruyorum evde. Cigercinin kedisi gibi öyle uzaktan izlemekle olmuyor.
![]()
Ooooohoooo... Benim rakibe bakDünden kalan kek vardı bir dilim kekle çay içtim bebeğim hava burda kapalı yağmurlu soğuk uykum var şeytan diyor git yat uyu ama evde bir sürüüü iş var![]()
Bende ki huzursuzluk çocuğa geçti herhalde
Sen beni etiketleme![]()
Kızııımm bende hırs yok hırslı biri olsam böyle olur muydumOoooohoooo... Benim rakibe bakben kilomuz aynı hadi bakalım kim geçecek diyorum
Sen sabah yeşil çayımı yaparken karşımda kek yiyorsun. Bu nasıl hırs , nasıl azim ,nasıl yarış
![]()
Ay abla çocuklu ev bi başka oluyor Allah kolaylık versinBen torunlara bakıyorum ya
Yarına kalsa iyi saat sürmüyor, yemek masasını 5 kez silmişimdir![]()
Kızzz ne 33 üMaşaallah 33 yaşındasın ama torunların var![]()
Canım 1-2 detoks gibi bir şey yap. Yediğin klasik şeyleri yeme 2 gün hemen kırılıyor direnç ❤Bozmadım benvücut kendini bozdu ben masumum
![]()
Kızııımm bende hırs yok hırslı biri olsam böyle olur muydum![]()
AhaaahaaaKızzz ne 33 übekar evlenecek oğullarım var dıyordu ya
![]()
Yaptığımın bi tık altı tamamen aç durmak onuda deniycem bakalimCanım 1-2 detoks gibi bir şey yap. Yediğin klasik şeyleri yeme 2 gün hemen kırılıyor direnç ❤
Kız bizde de bazen gidiyor ondan böyle oluyoruz ama bir süre sonra geri geliyor ve veriyoruz .
yani artık bir noktada da gelmesi lazım bunun
AhaaahaaaJou Çok alemsin ne güldüm
![]()
Of napıyım kocam gidince üşüdüm üşendim bişeyler hazırlamaya attım ağzıma yedim kek 1 dilimKız bizde de bazen gidiyor ondan böyle oluyoruz ama bir süre sonra geri geliyor ve veriyoruz .
yani artık bir noktada da gelmesi lazım bunun
Cuma bildirimi ile katilicim inşallahhadi o zaman hemen katıl bak ne güzel kilo veriyoruz birlikte
Seve seve motive de edilir , gaz da verilir
yeter ki gel.
❤❤
Ooooohoooo... Benim rakibe bakben kilomuz aynı hadi bakalım kim geçecek diyorum
Sen sabah yeşil çayımı yaparken karşımda kek yiyorsun. Bu nasıl hırs , nasıl azim ,nasıl yarış
yaaaaaa küsme ama
seni etiketlemeye ihtiyaç mı var ki... sen zaten tek resmi rakibimsin biliyorsun.
adını kaptanlara yazdırdım yariiimmmm
Efenin_Annesi ni Cuma ikili rakamda göreceğiz ahtım var ondan yakından takip ediyorum onu
![]()
Unutmusum canımKızzz ne 33 übekar evlenecek oğullarım var dıyordu ya
![]()
Altı değil bebeğim farklısı lazım. Yani yarın kahvaltıda genelde yediklerini yemeyip , hiç hemediğin bir şey ye ve öğlen ve akşamda onu ya0 canım. Mesala kahvaltıda cihalı bir smoothie yapıp ye gibi canım vucudu şaşıtman gerekiyorYaptığımın bi tık altı tamamen aç durmak onuda deniycem bakalim![]()
Of napıyım kocam gidince üşüdüm üşendim bişeyler hazırlamaya attım ağzıma yedim kek 1 dilimhırslı olmasam 3 dilim yerdim zayıflamak için 1 dilim yedim suusss rezil etme yeter be
![]()
Cuma bildirimi ile katilicim inşallahyeni nickinin havasından üşüdüm pek havalisin maşallah. Hayırlı olsun canım
![]()
Canım Hanım ablanizin selamlari var hepinize.Geçmiş olsun abla neyi var
Çok tatlısınızBozmadım benvücut kendini bozdu ben masumum
![]()
Ysmnondr
Elhan
Efenin_Annesi
3ekim salı
Açkarna;tarçınlı türk kahve
11.00
2 yumurtalı karışık omlet (az tazesoğan biraz beyaz peynir 4 zeytin kesilmiş tuz az nane tereyağ)
1 dilim zerdeçallı köy ekmeği
15.30
Kayısı bitki çay
18.00
3 haşlanmış yumurta
Maydanoz dereotu havuç turp salatası
Eki Görüntüle 3311373
Yatmadan 2saat önce
Sodalı kefir limon zerdeçal karışımı
500ip atlama
2litre su