- 5 Haziran 2021
- 4.964
- 20.893
- 258
Valla yeni nesil böyle aslında ben mesela soguk kahveye bayılıyorum tğrk kahve iyide o kadar sevmiyorumBenim torunlar sağolsun
Buraya geldiğimden beri ben de soğuk kahveler içiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yeni nesil böyle aslında ben mesela soguk kahveye bayılıyorum tğrk kahve iyide o kadar sevmiyorumBenim torunlar sağolsun
Buraya geldiğimden beri ben de soğuk kahveler içiyorum![]()
İmkansız değilBen 60 a razıyım hatta 62 ye de razıyım. Ahhh ahhhh
İnşallah olurum ya hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz inşallahOfff sana yeter 68 fıstık olursun
Ben napıyımUmarım atk sabah 77görünür sıkıldım
Daha yolum çok uzun 🛣
Abla biz senin yaşına geldiğimizde ne görürüz o tartıda Allah bilir sen yine iyisin maşallahBen napıyım
Bi ara 89 görür gibi oldum, hortlak görmüş gibi indim tartıdan
Sonrasında 88 üstüne çıkmadım, oysa en yüksek 83 görmüşüm, kendi kendime hayal gibi geliyorum, inanamıyorum![]()
Hep birlikteİnşallah olurum ya hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz inşallah![]()
Hr valla kesin ben 180 lerde falanAbla biz senin yaşına geldiğimizde ne görürüz o tartıda Allah bilir sen yine iyisin maşallah![]()
Sen çocuk doğurmuşsun bende oda yok o olsa ne olurum Allah bilir lavinHr valla kesin ben 180 lerde falan![]()
Başını yakacak iştedemiii alacak şişko gelin gelin kaynana yer dururlar artık
![]()
İki tane dogurdum ama sıfır göbekli yim bu genetik amaSen çocuk doğurmuşsun bende oda yok o olsa ne olurum Allah bilir lavin![]()
Valla etrafta kız arıyoruz, biz buluyoruz da oğlana beğendiremiyoruz, armudun sapı, üzümün çöpü hesabıAbla yaaa![]()
Offf şanslısın bakİki tane dogurdum ama sıfır göbekli yim bu genetik ama![]()
Daha var abla 30 a kadar yolu var sıkmayınValla etrafta kız arıyoruz, biz buluyoruz da oğlana beğendiremiyoruz, armudun sapı, üzümün çöpü hesabı
Benim kız da soğutup içerValla yeni nesil böyle aslında ben mesela soguk kahveye bayılıyorum tğrk kahve iyide o kadar sevmiyorum![]()
Yok ben balık etliyim
Aman dikkat edinAbla biz senin yaşına geldiğimizde ne görürüz o tartıda Allah bilir sen yine iyisin maşallah![]()