- 25 Ağustos 2019
- 62.016
- 118.418
- 698
- 31
Hahahahha olsun hepsi bir büyüdüler aradan çiktı canim yaOnu bende özledim. 3 bebe var. Ucununde yaş aralığı 4. Tam düzlüğe çıktım dediğim an dön başa yaptım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahha olsun hepsi bir büyüdüler aradan çiktı canim yaOnu bende özledim. 3 bebe var. Ucununde yaş aralığı 4. Tam düzlüğe çıktım dediğim an dön başa yaptım.![]()
Aaa kaç aylık ki benimkide 16ayljkKüçüğüm daha büyümedi. Bir buçuk yaşında. Onu da bir 3-4 etsem tamamdır.
Aramizda 2 aylık var18 aylık canım
Hepinize taş çıkartırız amaAnammm anneanneler babanneler grubu ele geçirdiler.![]()
Baş çete benim nene olarakAnammm anneanneler babanneler grubu ele geçirdiler.![]()
Ciddenmi 54 yaşındasınHepinize taş çıkartırız ama![]()
Bende işe yaramadı bu suyunu içerdim bide kackez yaptım sana yaradı demekki öyle oluyormuşKızlar ilk kez chia tohumu kullanıyorum daha önce deneyimli olanlara soruyorum bugün wc ye çok çıktım bu kadar bağırsak calistiriyormu acaba
Ben kullandım daha önce o şişdiği için bağırsakları güzel çalıştırıyorKızlar ilk kez chia tohumu kullanıyorum daha önce deneyimli olanlara soruyorum bugün wc ye çok çıktım bu kadar bağırsak calistiriyormu acaba
Benim ki abi oluyor o zamanAramizda 2 aylık var![]()
Ben de az değilim 40 a merdiven dayadım.Hepinize taş çıkartırız ama![]()
Baş nineBaş çete benim nene olarak
Ciddenmi 54 yaşındasın
Çete kuracam zatenBenim ki abi oluyor o zaman
Ben de az değilim 40 a merdiven dayadım.
Baş nine
Hoş geldin partisi yapmıştır sana.Kızlar ilk kez chia tohumu kullanıyorum daha önce deneyimli olanlara soruyorum bugün wc ye çok çıktım bu kadar bağırsak calistiriyormu acaba
500 atladımHahahahahaha saat gectin oğlum başla zıplamaya artıkkher odaya girişinde atla
![]()
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahsol bacağım çekmeye başladı kasığada kramplar filan giriyordu,dr fıtıktan şüphelendi mr çekildi sonuç bekliyorum.
Çok teşekkürler canım sağol.Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
Aaa ben 500deyim öyle kız vücudum kalkmıyo daha500 atladımdevam daha
Sabah tartıldım baya kötü durumdayım ya kabızlık var ondan mı acaba anlamadım korkuyorum cumaya az kaldı bideAaa ben 500deyim öyle kız vücudum kalkmıyo dahaenerjine Bayildım bugün sana
Evet canım sen kaç sin çete ye beni de alBaş çete benim nene olarak
Ciddenmi 54 yaşındasın
İlk kullanima özel demekkiBende işe yaramadı bu suyunu içerdim bide kackez yaptım sana yaradı demekki öyle oluyormuş
Himm bendede öyle oldu şimdi bakalım devamı gelecekmiBen kullandım daha önce o şişdiği için bağırsakları güzel çalıştırıyor
Allah sağlıklı ömür versin canimBen de az değilim 40 a merdiven dayadım
Yaaa demekki şaşırdı bu ne böyle.geldi diye sonra alisiyorlar demekkiHoş geldin partisi yapmıştır sana.Sonra umursamıyor kuzum.
![]()