- 25 Ağustos 2019
- 62.071
- 118.591
- 698
- 31
Hee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yokKabakları airfreyde az yağla pişirip salataya katıp yiycem valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yokKabakları airfreyde az yağla pişirip salataya katıp yiycem valla![]()
Ben karışmıyorummBeni bırakın hafta sonu tokanmayin banaben yokmuşum gibi takılın cuma bildirim şey ederim ben size
![]()
Elhan olmami
Oğluma karışık tost kızlarıma yumurtalı ekmek labne zeytin domates salatalık meyve suyu kendime de bunları hazırladım çocuklarım içli köfte mantı ben yulaf lapasiNe becerikli bi hatunsun sen öyle ya![]()
sipariş ederken onuda etseydin yaHee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yok![]()
Limitim ona yetmedisipariş ederken onuda etseydin ya![]()
Bunu niye burdan yazdın şimdi rakibelerime duyurdun whtsp yazaydın beaaaCokgüzel bitanemm bugüb iyice koru yarın az ve öz yersin annende korumuş olursun açkarna maydanoz salatalık suyu edersen kilonu korumuş olursun
Yaaa içli köfte miOğluma karışık tost kızlarına yumurtalı ekmek labne zeytin domates salatalık meyve suyu kendime de bunları hazırladım çocuklarım içli köfte mantı ben yulaf lapasikendi düşen ağlamaz hayalim kim dedi o kadar kiloyu al diye bana kendim ettim kendim buldum
![]()
Seneye yaza kadar sıkıyorum dişimi aman bilmediğim bi tat yemediğim bisey değilsin diyip geçiyorum yanından havalı havaliYaaa içli köfte mibayılırıııımmm
Zayıflayınca yersin çocuklarla bi parti yaparsınız![]()
HahahaSeneye yaza kadar sıkıyorum dişimi aman bilmediğim bi tat yemediğim bisey değilsin diyip geçiyorum yanından havalı havali![]()
Hahahahha haksızlık olur ammaaa aşkoBunu niye burdan yazdın şimdi rakibelerime duyurdun whtsp yazaydın beaaa![]()
Kız tabi çoğu kez öyle yapıyorum terbiye ediyorsun nefsini bide şey var sabah jou da söyledim adet öncesi yada regl olduktan sonra tatlı krizlerimmiz oluyor ya ben baklava yemeden geçmezdi onu sollar bu tarif hemde basit bir olgunlaşmış muzu yatır tabağa 1 tatlı kaşığı fıstık etmesini gezdir üstüne baklava halt etmissss ben bağımlısı oldummmHahahagüzel taktik haaa yemediğim şey değilsin diye yememek
bende yapayım bari
![]()
Bende dönem dönem tatlı krizine giriyorum yaKız tabi çoğu kez öyle yapıyorum terbiye ediyorsun nefsini bide şey var sabah jou da söyledim adet öncesi yada regl olduktan sonra tatlı krizlerimmiz oluyor ya ben baklava yemeden geçmezdi onu sollar bu tarif hemde basit bir olgunlaşmış muzu yatır tabağa 1 tatlı kaşığı fıstık etmesini gezdir üstüne baklava halt etmissss ben bağımlısı oldummm
Tamambidahaki sürprüzü sanahih öyle olsun
![]()
Bayılırsın deneBende dönem dönem tatlı krizine giriyorum yadediğini yaparım bakalım beğenecek miyim
çikolata seviyorum bende ya baklava değilde
Tamam o zamanTamambidahaki sürprüzü sana![]()
Tatlım kaslarımız sebzeden değil de bulgur dövme kuru bakliyat ve proteinden, tabiki proteine yardımcı sebzelerden beslenir. Bu bir kompleks. Birini çekersen masanın ayağının birini kesmek gibi. Sadece avcı grubu olan 0 kan grubu durumu farlı.Öyle ama karbonhidrat oranı yüksek olursa kulo verme çok yavaşlıyor canım . İyi kilo verenlerin listesine bakarsan karbonhidrat hiç yok gibi yani hafata da 1-2 gün dışımda bence o grup karbonhidrat kilo verimini engelliyor. İyi kilo düşüşü için sebzeden aldığımız karbonhidrat yeterli. Tabi ki sen bilirsin ama ben sen daha iyi bir sonuç almak istediğin için ve cuma tartıda mutlu ol diye söyleme gereği hissettim yoksa tabi ki sen bilirsin. Tercih senin ama dayanabilirsen bari 1 hafta dene derim.
Pazartesi bildirimini yap tabi ki olur canım annemBeni bırakın hafta sonu tokanmayin banaben yokmuşum gibi takılın cuma bildirim şey ederim ben size
![]()
Elhan olmami
Sebze,lif ağırlıkta ve bolce detoks çay ve sularıNasılmış o liste![]()
![]()
Aaaa bendeKız unuttum ha nasıl ediyordum not defterimwse yazmamışımben akşama ne yaparim bilmiyorum migrostan birsürü şey sipariş ettim 1 haftalık için
![]()
Bulgur yeme kuzu gel vazgeç bu kara sevdadanTatlım kaslarımız sebzeden değil de bulgur dövme kuru bakliyat ve proteinden, tabiki proteine yardımcı sebzelerden beslenir. Bu bir kompleks. Birini çekersen masanın ayağının birini kesmek gibi. Sadece avcı grubu olan 0 kan grubu durumu farlı.
Haftada 1-2 kilo vermek yerine 300-500 gram vererek kaslarım benimle kalsın![]()