- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Söz veriyorum elimden geleni yapıcam ama yarın arkadaşımın nişanı var pazar günü Ankara’ya gidicem inşallah kilo almam tutarım kendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz veriyorum elimden geleni yapıcam ama yarın arkadaşımın nişanı var pazar günü Ankara’ya gidicem inşallah kilo almam tutarım kendimi![]()
Kırmızı takımımın kırmızı gülleri
Kırmızı ateşli hatunları
Hepinize çok güveniyorum
Haydi bakalım hep beraber bu hafta yağları yakıyoruzMavi takımı solluyoruz
@gezegenfeza
@yazarhanim35
Elhan
sibel_84
@flziso
Beth18
ZincirKirma
@TemelinSafinazi
@60kiloyum
Hafta sonu kaçamak yapmayın sakınpazartesi tartı var kızlar. Yasakları Kokluyoruz yemiyoruz
![]()
Sağlık olsun canım takımında basarilar
Masalahhh uykularından feragat edip kurdunuz takımı helallll kaptanncimBir Elhan abla kolay yetişmiyor
Tablomuz bittiğine göre gidip temiz bulaşıkları çıkarıp kirlileri koyabilirim makineye
İyi geceler kizlar.![]()
Çok şükür iyiyiz kısa sürdü şiddeti de düşük dü ama fena salladıay deprem oldu yine İzmirli arkadaşlar herkes iyi dimi
Bende yeni dalmistim yatağı cok salladı kıyamam korkmuştur çocuk tabiiki Allah beterinden korusun inşallahEvet ben geçen sefer hissetmemiştim ama bu kez tam tersine koltuklar ,avizeler sallandı ve kızım da anne yatağım neden sallandı diye seslendi
bu sefer ki korkuttu . Bir daha olmaz inşallah.
![]()
Günaydın canım alışkanlık işte yatamiyorsun demiErkenci yine ben. Okulda yok yatsana Sibel![]()
Allah hep iyilerle karşilaştirsin bizleriYerim seni valla kalbinin temizliği burda mesajlarından belli oluyor biliyor musun ? Aşırı canım kaynıyor sananasıl güzel yürüyorum bak sana
tamam kilodan kazanırsan kesin al
![]()
Geçmiş olsun canımay deprem oldu yine İzmirli arkadaşlar herkes iyi dimi
Aynen canım. Sanki yatsam ne olacak.Günaydın canım alışkanlık işte yatamiyorsun demi
Teşekkür ederim Sibelcim.Eline sagljk hocaam. Benim uyumam lazımmış takımların kurulması için.
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü birşey yoktur.
İnşallah kazandiklarimiz değil de kaybettiklerimiz fazla olurTeşekkür ederim Sibelcim.
Asayiş berkemal.Elbirligi ile hükümeti kurduk.
![]()
Şöyle bir deprem sayfasına baktım da dün resmen Türkiye'de sallanmayan yer kalmamış.Geçmiş olsun canımEge' ye noluyor böyle.
![]()
Az öncede Akdeniz de olmuş allahim sen koru yarabbimŞöyle bir deprem sayfasına baktım da dün resmen Türkiye'de sallanmayan yer kalmamış.
Ay neler olmuş öyle. Ben cocuklqrla uyuyakalmisim hiç aklıma gelmezdi mavi kaptanlığı seçileceğim.
Eline koluna sağlık hocamYeni Etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 23.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN
75.8 @yazarhanim35 81.6 @gezegenfeza 83.5 Elhan
72.1 sibel_84
73.5 @flziso 67.3 @TemelinSafinazi 67.1 Beth18
66.8 @60kiloyum 90.9 ZincirKirma
83.15 Mavi Takim Jou KAPTAN
64.2 Ellssa
78.8 @Ysmondr 83.9 @Efenin_Annesi 98.7 @s i d e l y a 65.6 @askrhpozitif 88.55 @Hayalkuran 77.95 @Cookiie 80.2 menekse_kokusu
67.1 Nergis 35
64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 @Iron Butterfly 107.12
Tatlım eksilerimiz fazla olsun demek istedin sanırım. Anlayamadım mesajıİnşallah kazandiklarimiz değil de kaybettiklerimiz fazla olur![]()
![]()