- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
tesekkür ederim iyiki varsınız inşalalh hep birlikte güzel sonuçlaraMotivasyonunu kaybetmemen için yanındayız hiç dert etme. Bir an önce iyiles kaldığın yerden devam edersin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim iyiki varsınız inşalalh hep birlikte güzel sonuçlaraMotivasyonunu kaybetmemen için yanındayız hiç dert etme. Bir an önce iyiles kaldığın yerden devam edersin.![]()
Rica ederim.tesekkür ederim iyiki varsınız inşalalh hep birlikte güzel sonuçlara
Pazartesi tartıları yarışmacılar için şart değil Sibelcim.Tartı fotosu alamadım. Hava çok kötü idi. Eşim acele çıkmamız lazım. Deyince telefonu alamadım mutfaktaydi.ama tartıldım.
Cuma 71.60
Bugün 71.75
Fark:+150 gram![]()
Elhan @diyetkolikmom
Özel günlerde yiyelim zaten canım sonuçta yılda bir kez oluyorBiliyordum böyle olacağını sen de kendine inanıp devam ettin çok şükür.
Canım daha fazla gecikmeyecegim Aralık fikrini biraktim bu cuma tartilip başlayacağım üzerimde bir kontrol mekanizması olması lazım. Bir yemek bir kahvalti planı vardı iptal ettim sadece eşimin doğum günü kaldı ...onunla yemedigim zaman üzülüyor onun hatrina feda edeceğim kendimi
cuma yarismaciyim inşallah![]()
Doğru söylüyorsunÖzel günlerde yiyelim zaten canım sonuçta yılda bir kez oluyor5 tane özel gün olsa, diyet için kalan 360 gün neyimize yetmiyor
![]()
Canım Ekürim randevun kolaylıkla gerçekleşsin hadi sağlıklı haberler alalımGünaydınlar fit hatunlarım benim fizik randevum var onda gdecem gün almak için 10'da randevum.
Hazirliktasin Dombilim .ben bu haftada hazırlıktan devam edeyim iyileşeyim inşallah
neden olmasın ki 45 gün var 6 hafta eder haftada 1 kilo verse al sana 67 uzak bir hayal değil ki geldiğim günden beri gördüğüm sen harika bir azim ve dikkat içindesin bir o kadarda bilinçlisin bence olur ben daha agır bir hedef koydum kendimi 62 kilo olmak istiyorum haftada 1,5 kilo nerdeyse ama olmaz degil daha önce yaptım gene yaparım beraber yaparızzz(İç sesim)Ocakta 67 olurmuyum acaba![]()
Evet aynı şey detoks içinde oluyor çok gülüyorumDoğru söylüyorsunÇark bizde ters işliyor beş gün diyet 360 gün saldım çayıra mevlam şişkoyu kayıra
![]()
sen ne yapıyorsun şimdi istersen bu hafta beraber bişi yapabiliriz kilomuzda yaşımızda bir boyun boyuma olmadaEvet aynı şey detoks içinde oluyor çok gülüyorumsıkıldım artık bu hafta izne ayrılmak istiyorum 3 gün istediğmi yiyicem deyip 3 gün hamur işi, şerbetli tatlı, hazır gıda, facefood yada aburcubur vs. Sağlıksız her ne yeniyor ve yenirken kimse böyle yapmam sağlıklımı sağlıksızmı demiyor ama hadi detoks deyince yada 3günlü şok diyet tarzı bir şaşırtma programı deyince herkes 3gün hurma yada patates sağlık olmaz mı demeye başlıyor
oysa şu ara verilen haftada yenilenler kadar sağlıksız olma ihtimali nasıl olabilir
işimize böyle geliyor hep tersi işimize geliyor demek ki napalım ahahaaaaa
![]()
Ellerine sağlık canımm canımmmSevgili Kırmızı ve Mavi Takım KaptanlarimMthn83 , @diyetkolikmom pazartesi tartı bildirimlerinizi yarın sabah fotoğrafli tarih ve nick belirterek özelden bana ulaştırmanızi rica ediyorum.
Diğer yarışmacılar bildirimlerini saat 13.00' e kadar
Geçen cuma: ...,..
Pzt: ...,..
Fark : .....
kaptan etiketi veElhan biçiminde yapacaktır.
Bol eksili güzelliklerle dolu bir pazartesiye uyanmanizi dilerim.
Masterfit Yarışması 92. Etap Yaş Boy 17.11 20.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mthn83 KAPTAN
40 172 81.3 @Ozzybal 37 174 74.2 Ellssa
27 164 76.1 @kayipdunya 38 163 80.9 Jasminium84
39 164 61.7 menekse_kokusu
31 163 65.5 @Ruveyda- 36 160 59.6 @TemelinSafinazi 29 160 65.35 Mavi Takim @diyetkolikmom KAPTAN 28 172 105.8 blonde ambition
35 162 73.7 @Mehfam 38 160 82.8 @sudansebep 33 170 61.5 @Nergis 35 55 153 63.5 @Tesnim1903. Pzt. bildirim 33 160 @sibel_84 39 158 71.6 Beth18
36 168 67.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @deli bir dombili 35 157 @Tutku44 33 168 @sara_28 106.6 @Mucizemsn 31 160 62.7 @Aomine Daiki 68.35 @60kiloyum 91.2 @gezegenfeza 48 163 80.3 @Ysmnondr 85.05 @Hayalkuran 26 175 78.05 @muhendishanim98
Hmmm şimdi anladım ben de sandım ki kase ile ölçü verince özel menü sandınÖzel bir menü müydü diye sormamin sebebi akşama kadar meyve vardı . Bazen direnç kırmak icin doktor farklı listeler verebiliyor bilmeden yorum yapmak istemedim casminim.![]()
Hoşgeldin cancağızımDemek bildiğim hiçbirşeyi uygulayamamışım ya da yanlış biliyormuşum.
Hiçbirşey bilmiyor gibi öneriler istiyorum sizden lütfen.
Yaşım 38
Boy 1.58
Kilo 74.5
Biri 7 bşrş 10 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım. ..
Olleeeeyyyyy çok sevindimmmmBiliyordum böyle olacağını sen de kendine inanıp devam ettin çok şükür.
Canım daha fazla gecikmeyecegim Aralık fikrini biraktim bu cuma tartilip başlayacağım üzerimde bir kontrol mekanizması olması lazım. Bir yemek bir kahvalti planı vardı iptal ettim sadece eşimin doğum günü kaldı ...onunla yemedigim zaman üzülüyor onun hatrina feda edeceğim kendimi
cuma yarismaciyim inşallah![]()
geçmiş olsun canım uykusuzluk düzensizlik hemen ödem yapıyor bendede öyle oluyor toparlarsın cumaya zaten çok kilonda yok maşallah benim olmak istediğim kilodasınCuma: 61,70
Bugün: 62,60
Fark: +900 gr
Dün küçük kızım epey rahatsızdı yemek yemeğe fırsat bulamadım hep böyle aıştırmalık şeylerle geçiştirdim ki bana hiç yaramıyor ne yazık ki, bir de geceyi de uykusuz geçirdik ateşi çıktığı için o yüzden çok yüksek ihtimalle ödem tuttu vücudum
Cumaya kadar eksiye geçeceğime inanıyorum canım kaptanlarım![]()
Mthn83
Elhan
hoşgeldin canım bende geçen hafta nerdeyse o kilolarda başladım inşallah hep beraber eksileri göreceğizDemek bildiğim hiçbirşeyi uygulayamamışım ya da yanlış biliyormuşum.
Hiçbirşey bilmiyor gibi öneriler istiyorum sizden lütfen.
Yaşım 38
Boy 1.58
Kilo 74.5
Biri 7 bşrş 10 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım. ..
Canım benim çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım uykusuzluk düzensizlik hemen ödem yapıyor bendede öyle oluyor toparlarsın cumaya zaten çok kilonda yok maşallah benim olmak istediğim kilodasın![]()
neden olmasın ki 45 gün var 6 hafta eder haftada 1 kilo verse al sana 67 uzak bir hayal değil ki geldiğim günden beri gördüğüm sen harika bir azim ve dikkat içindesin bir o kadarda bilinçlisin bence olur ben daha agır bir hedef koydum kendimi 62 kilo olmak istiyorum haftada 1,5 kilo nerdeyse ama olmaz degil daha önce yaptım gene yaparım beraber yaparızzz![]()
sen ne yapıyorsun şimdi istersen bu hafta beraber bişi yapabiliriz kilomuzda yaşımızda bir boyun boyuma olmadaben en güzel aralıklı oruç omad süper yağ yakımı tanitada tartılıyorum verdiklerim yüzde 80 yağ oluyor