- 18 Mart 2018
- 31.110
- 124.255
- 598
- 35
Şifa olsun, bende şimdi bitirdimkahve saatim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun, bende şimdi bitirdimkahve saatim![]()
tesekkürü cuma eksilerde göreceğiz hep beraber canım bu gazla el ele gitisn kilolar gelsin eksiler@deli bir dombili takımına aldığın için teşekkür ederim kaptanım![]()
İnşallah canım elimden geleni yapacağım azimliyimtesekkürü cuma eksilerde göreceğiz hep beraber canım bu gazla el ele gitisn kilolar gelsin eksiler
Şifa olsun canımUzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.
Ben mesela bugün 36 saat aç kaldım.
Sabah 8 de limon suyu ile su karışımı içtim 1 bardak.
Saat 10:00 da 1 elma yedim
Saat 12:00 de tuzsuz limonlu yağlı salata yedim.
Akşam da marul yıkayıp yemeyi düşünüyorum
Haydi o zaman rekabet başlasınBeni anca sen gazlarsin ablam olur.![]()
Daha dün yarım tencere döktüm, kıyması yoktu, birde canım çekti ki sormaHoş buldum canım kaptanim.
Evet kuzum. Gözün arkada kalmasın.
Bütün üyelerine bugün bol kıymalı bir spagetti yapar aç karınlarını doyururum.![]()
Oğlumun hakkıydı, dün işyerinde pizza ısmarlamışlar, banada çok geç haber verdiOda güzel ablamm hahahaha![]()
Dombiliciğim o takımda 2 apacı varhayırlı olsun inşallah bol eksili olsun her iki takımada ama şansınız ne kadar var onu bilemiyorum neyse![]()
İnşallah kaptanimEllssa
Beth18
Busra196
@sudansebep
@Jasminium84
@Mthn83
@Tesnim1903
@TemelinSafinazi
@Meryem1306
@muhendishanim98
evet hanımlar canlar bu hafta kırmızı takım olarak beraberiz yapılsın diyetler detokslar yansın kilolar hep beraber güzel bol eksili bir hafta geçirelim inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam kaptanım ben varimEllssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
Beth18 64,2
@Mthn83 79,7
Busra196 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
@sudansebep 61,25
@muhendishanim98 59,00
@Jasminium84 60,95
ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
Tamam canim . Öğreneceğim çok şey varUzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.
Ben mesela bugün 36 saat aç kaldım.
Sabah 8 de limon suyu ile su karışımı içtim 1 bardak.
Saat 10:00 da 1 elma yedim
Saat 12:00 de tuzsuz limonlu yağlı salata yedim.
Akşam da marul yıkayıp yemeyi düşünüyorum
@deli bir dombili nin enerjisini sevmiştim ama senin zorlanmana kıyamamYerim seni.
Zorlar kuzum. Bir de pazartesi kaptanlar özelden bana tartilarini atıyor. Ben kaptan olursam heyecanını yitirir bu olay...Yerime vekil bulurum sorun olmaz belki amaEllssa kaptan olursa biraz rahatlarim.
![]()
hosgeldinnnn canımmmİyiyim canım şişmanladım geldimsen nasılsın diyette misin?
Ne mügesi bu saateAaaa bütün mesajlar bitti
Ne kadar yazdınız yahu
Okuyorum okuyorum 5 sayfa ilerlemiş diyor
Neyseki yetiştim
Haydi bana müsade, biraz mügeye bakıyım
Teşekkür ederim canimAfiyet olsun tatlım.Güzel bir menü.
![]()
Benimki gercekten bomba. Uanibizmir bombasıBugün ödülünüz nedir kızlarrr dökülün heleeee
![]()
Afiyet olsilun kaptanimben döner gömdüm![]()
![]()
![]()
![]()
Ay benimde yok ayarım ya 2 gün neredeyse bir şey yemedim başım döndü bugünde dünyayı yedim ;(38 saatlik açlıktan sonra bol limonlu roka salatasi yedim.
Bugün eşimin canı döner istiyormuş ama ben tabi ki yemeyecem. Ayarik yok benim öyle tadımlık fln bilmembirazdan yiyecem bı seyler
16.00
2. Haşlanmış ,yumurta bir dilim peynir, 5 zeytin ,küçük bir domates.
1 mandalina
Ve kapatacam günü inşallah.
Bugün öğretmen arkadaşlarla akşam buluscaz . Tatliciya gidiyoruz ama ben sadece Türk kahvemi icecem kaptanım gözüm yaşlı@deli bir dombili
Neden acaba hiç duymamıştım.uzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Ay çok güzel bu söz ya ama tatlı seylerde bende hiç ise yaramiyorHariksın canım benim en büyük motivem tadını bilmiyor değilim ya derim hep![]()
Ay kaptanım nasıl dayanıyorsun çocuğun var mi? Evde misin çalışıyor musun? Ben evdeyken hiç dayanamiuorumBen haftada bir gün 40 saat diger 4 gün 24 saatte 1 öğün yapıyorum cumartesi pazar 2 öğün öğlen 11 gibi akşam 4-5 gibi bitiriyorum günü