Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

depremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık😏
Zor şeyler yaşadınız biz ekrandan görmeye dayanamadığınız şeyleri siz yaşadınız kilo kimseye yakışmıyor canim hep birlikte kiloları vericegiz ve aynalarla barışık olucagiz

🥰 Evde yap kuzum. Leslie, zumba,plates,yoga ve daha saymakla bitmez altarnatif var evde yapabileceğin. :KK73:
evet kuzumm, açık hava yürüyüşünü çok çok fazla seviyorum ama 3-4 ay mecburen evde yapacağım artık :halay:

inşallah dışarı yürüyüşlerim gibi onu da bir düzene sokarım

A
Teşekkür ederim sen nasılsın, sağlığın nasıl ?
hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir

Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek

Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .

Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki . 😔😔😔

özlemez miyimmm, hoşgeldinn
Canım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğundu 😍
Yorumlarda gülme imocini gördükçe mutlu oluyorum. Hep gül tatlışım. :dua: :KK74:
Kaldı ki mesajlarını görmek nasıl mutlu hissettirecek :KK37:
Simariyorum 🤩
A

Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔
Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.
Bende seni özledim ayrıca. Bugün eksiye geçtim ama 2 gün izin aldım. Eşimle kafa dagitmaya ihtiyacımız var. Cumaya nasıl kavusurum bilmiyorum

A

çok çok geçmş olsun :(

A

Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah 🙏🏼 ordada mı doktorlara sıra bulmak zor oluyor ? Burası zaten hep sıkıntı

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir

Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek

Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .

Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki . 😔😔😔
Annem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandan 😭
Sabah yaptığım bayat ekmek böreği diğer yandan
Büyük cips almış sevdiğimden 😭
Akşam olsun uyuyalım biran önce 😍

A

Canım benim tez zamanda sifana kavuş insalahhh

Back
X