- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette citir olmaya and ictik sen varsan bizde her daim yanindayiz kaptanimSON BEŞ HAFTADA MASTERFİT
TARİH VER. KİLO AL. KİLO NET VER.KG 8 Aralık 14.65 2.25 12.4 15 Aralık 16.5 2.0 14.5 22 Aralık 20.25 3.95 16.3 29 Aralık 9.1 5.75 3.32 5 Ocak 19.2 4.35 14.85
arwengsd
ffestinalente
Ellssa
@sibel_84
Leyl35
@sibel_84
@Jasminium84
@Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
@menekse_kokusu
@s i d e l y a
@Margaret Hale
E Elagozlu
@serap911
@Busra196
Mthn83
@pastelfit
@fesang
@minerva1988
@60kiloyum
gezegenfeza
@Beth18
@badem000
Elhan
@Tesnim1903
@aysenurt3991
@yazarhanim35
@Lavinia_98
@Ruveyda-
@TemelinSafinazi
FitVenus
zeyneppk
@succulentaski
@WunderLost
@BLUEDENIZ
@Papatyamaviss
@inci-zehram
aypare ackerman
@Nergis 35
@Aomine Daiki
@soffty
sara_28
@MrsMuffin
@HuzuRRR
@Meryem1306
@LisbethS
@tomrs
@Diykon2142
@Ysmnondr
Başarısız insanlar içerisinde bulundukları duruma göre karar verir. Başarılı insanlar ise olmak istedikleri yere göre karar verir.
Çıtırlar Ligi' nde buluşuyor muyuz![]()
Spor menu harika afiyet olsunMerhaba kızlar
Fırsat bulmuşken menümu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Lor peyniri
2 kaşık çemen
Yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Ogle Aralarda
Turk kahvesi
1 yeşil elma
1.yesil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık nohut yemeği
3 kaşık pilav
Salata
Su 2.5 litre
Spor 19 bin adım yürüyüş +1900 puan
Cordelia
Elhan
ffestinalente
1 simiti bundan sonra yarim yaparsan yanina yumurtada olsa super olurmus aksam cok ekmek cesidi olmus koftede pirinc bulgur turevi var sanirim corba 1 dilim ekmege esdeger makarnada var ama saati erken eritirsin afiyet olsun canimMerhaba menü bildirimi için geldim
Sabah 8.00
1 simit
Zeytin, peynir
Öğlen 14.45
7-8 adet fındık
Yarım muz
Akşam 17.00
Bir dilim Kilis tava(3 köfte kadar diyebilirim)
3 kaşık makarna
2 kepçe tarhana çorbası
Yeşil çay, kabuk tarçın, tane karabiber, kök zencefil, limondan oluşan detoks suyu içiyorum bir de bugün.
Başka bir şey yemeyeceğim için şimdiden yazmak istedim menüyü.
ffestinalente
Elhan
Afiyet olsun canimİyi aksamlar
Bugun o kadar cok herseyi yiyesim var ki biran önce günü kapatip kendimi dışarıya yürüyüşe atmak istedim
17 Ocak Carsamba beslenme listemElhan
arwengsd
10:30
Activia
13:00
İspanakli omlet
Labne 1 dilim tb ekmegi
15:00
Kivi
17:45
1 parca uskumru roka
Eki Görüntüle 3371456
Super afiyet olsun
Menun az geldi ama afiyet olsun
Afiyet olsun canim17 Ocak menümü yazayım herhangi bir takımda değilimo enerjiyi bulmaya çalışıyorum
Nasıl dahil oluyoruz
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 fındık
1 kırmızı biber
Biraz maydanoz
1 küçük boy pankek
Ara
Türk kahvesi 1/2 parça çikolata
15:30
Küçük kase Ton balıklı salata
18:00
1 kase etli kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı
Spor:
1 saat ev bisikleti
Kapanış
![]()
Bir hafta yer içersek o kiloyu 1 ayda veremeyiz. Dolunay tekrar gelir.Yani iste tartida sonuc alamazsaniz pes etmeyiniz devam ediniz bu dönem ödemli olabilirsiniz diyo birakin yiyin icin 24 unden sonra yaparsiniz cikarimi yapiyorsaniz bilemem![]()
KesinlikleBir hafta yer içersek o kiloyu 1 ayda veremeyiz. Dolunay tekrar gelir.
Duyuru
Dolunay ile ilgili bahaneler reddedilmiştir.![]()
Demi bahanelerin arkasina siginmak yokBir hafta yer içersek o kiloyu 1 ayda veremeyiz. Dolunay tekrar gelir.
Duyuru
TamamBir hafta yer içersek o kiloyu 1 ayda veremeyiz. Dolunay tekrar gelir.
Duyuru
Yok vallahi bahane kraliçesi olarak sonsuz bahanelerimi kilitledim. Zayıf olmak istiyorum. Bir yere davet edildiğimde ne giyeceğim puff gitmiyorum dememek sen biraz balık etlisin kilo mu verdin kilo mu aldın laflarını duymamak adına çıktık bu yola. Ne istersek giyeceğizzzzDemi bahanelerin arkasina siginmak yok![]()
Ayy cumartesi olsa demiBen cok merakliyimdirCuma hemen gelsin
Sanırım benim de bir gün baya gec uyanmam lazim cunku sabah erken kalkip tartilinca cok odemli cikiyorum
Cumartesi oglumla devlet tiyatrosunda oyuna gidicez o biseyler alip yerken bende ondan tirtiklarimAyy cumartesi olsa demihem cuma kaçamağı da olmaz cumartesi kaçamağı olur
![]()
Acikmadin mi? Ben cok acikiyom bugunlerdeÇarsamba menüm
Sabah yumurta penir zeytin domates salatalık ceviz
Öğlen zencefil shot
Akşam 3 kaşık manti
Evde yemek yapcak zaman yoktu buzluktan yaptım
ffestinalente
Eveeet oksurugumu kesip atti benim
Canım koskoca denizler etkileniyor ayın hareketlerinden insan vücudunun gel git yaşaması gayet normal ama biz deniz değilizSayfalar birikmiş direk girdim yazmaya diğerlerini okuyamadım
Sabah yürüyüşe bi arkadaşım ile yürüdüm biraz konustuk kendisi ile kilo veremiyorum bu siralar dedim kendisi biraz astroloji ile ilgileniyor su an diyet zamanı değil dolunay dolmak üzere genişliyor ve bizde genisliyoruz dedi dolunay tam durumdan sonra inmeye başlayınca bizde içeceğiz 25 inden sonra veya 28 inden sonra incelmeye niyet edip işe yarayacaktır dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ben inanırım bu astrolojik olaylara zaten bu sıralar gerçekten şişiyorummmmm ben
Adı ne bu arkadaşın
Annenin cevabını merak ettim