- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.995
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıtır adayları böyle yaparOy oy arkadaşımı hastaneye ziyarete gıttım yenı doğum yaptı bısuru guzel kurabıye aldım tatlılar pastalar yutkuna yutkuna çıktım resmen eve gelince yarım muz 1 çay kaşığı fıstık ezmesı yedım![]()
Kankişimmmm günaydınGünaydın canlar![]()
Günaydın canımGünaydın herkese
Menü ve spor harika17.01.2024
10:00 1 fincan Türk kahvesi
12:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
3 köz biber
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
19:30 akşam
5 köfte ızgara
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
23:00 1 fincan americano
2 litre su
Adım 10004 - 1000 puan
Elhan @Cordelia
ffestinalente
Çok güzel geldi.Sağol canım ama suya niye güldün az mı geldi
Tatlışım klavye sürçmüştür inşallahAfiyet olsun hocam. Bu menulerle 78 değil 77 bile gelir cuma günü sana
Annem neyin var böyle değildin. Kime yada neye kizarsan kız kendine zarar veriyorsun yapma canım. Keşke yürüyüşe çıksaydın hem acilirdin kafan dagilirdiHer Gün bir bahane...
Bende dedım kankişim 60 larda bana yetişti klavye nin azizligi demekkiTatlışım klavye sürçmüştür inşallah![]()
Evet çok yürümeyin diyenler de var hangisi doğru acaba eskiden 25.bin adım yürürdüm 55 kilo iken şimdi 7.bin zor yürüyorum kilo da gitmiyorGunaydin
Ben bugun tartildum sen o kadar yeme uzun uzun yürü 59.6 çıkdiyetisyenim yuruyuslerimi hep kisitliyordu 6 bin adim 7 bin adimla galiba cok yurudugumden...
Azcık yemeye gelmiyor demiGünaydın
Bende dünkü serbest öğün tartıyı serbest bıraktı
İbre döndükçe döndü
Artık pazartesi tartisi
Yeşil çay ve su ile başladım bakalım WC yokmens de kapıda
Sularda kesik olabilir
Ay dur bunları yarın söyleyecektim
Ben yarin icin hazirlanmis konuşma metinlerini önden çürütme lideriGünaydın
Bende dünkü serbest öğün tartıyı serbest bıraktı
İbre döndükçe döndü
Artık pazartesi tartisi
Yeşil çay ve su ile başladım bakalım WC yokmens de kapıda
Sularda kesik olabilir
Ay dur bunları yarın söyleyecektim
Kasların sisiyor oda kilo olarak sana dönüyorGunaydin
Ben bugun tartildum sen o kadar yeme uzun uzun yürü 59.6 çıkdiyetisyenim yuruyuslerimi hep kisitliyordu 6 bin adim 7 bin adimla galiba cok yurudugumden...
Olsun şişsin bakalim daha fit eririzKasların sisiyor oda kilo olarak sana dönüyor![]()
Amaaan nörek hayatımın bir parçasıAzcık yemeye gelmiyor demi