Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün duygusal yeme durumuna düştüm. Mpralim bozuktu. Ama toktum. Eve geldim montumu bile çıkarmadan acele acele yedim yedim hep. Sonra akşam yemeyim dedim yine yine yedim. Arkadan çocuklarla yine yedim.......
Ama neden kendime engel olamıyorum. Karbonhidrat bağımlısı mıyım ben acaba ...kolik ...kar kolik...
Şimdi de mutsuzum işte.nolcak böyle
..
Ben yarin icin hazirlanmis konuşma metinlerini önden çürütme lideri
Bende Cuma güzel bi tartı sonucu görürsem cumartesı oğlumun doğum gününde azar azar yicem herseyden ozellıkle pastaaaaa yemedıkce hevesım kaçtı resmen oda var soyle uc catal alıp bırakadabılırımGünaydın
Bende dünkü serbest öğün tartıyı serbest bıraktı
İbre döndükçe döndü
Artık pazartesi tartisi
Yeşil çay ve su ile başladım bakalım WC yokmens de kapıda
Sularda kesik olabilir
Ay dur bunları yarın söyleyecektim
Ne guzel anlatmissin hepimizde oluyor zaman zaman vazgecmemek en guzeliÜzülmee. Sağlıklı beslenme tam da böyle birşey. Hergün uyamazsın. İnişler çıkışlar olur. Önemli olan kaldığın yerden devam etmen. Güzel bir devam edişi hakediyorsun. Yedim diye mutsuz olup saplanıp kalmakta senin elinde, devam etmekte senin elinde. Oh şifa olsun. Ruhunun, vücudunun buna ihtiyacı varmış yapmışsın. Çoğumuz duygusal açlık yaşıyoruz. Yalnız değilsin. Nasıl değiştiririz ben tam olarak bilmiyorum sanırım kalp kırıklığımızı ya da sıkıntılarımızı neden yemek yemeyle eşleştirdiğimizi bulmamız gerekiyor ama o düzelene kadar da yılmadan yola devam etmek önemli. Bugün kaldığın yerden devam edecek gücü bulman önemli sadece dün ne yediğin değil![]()
Tatlışım dün dünde kaldı.Moral bozulmaları hayatımızda hep olacak. Birileri bize zarar veriyor yetmiyor bir de kendimiz veriyoruz. Yazık değil mi bize.Ben bugün duygusal yeme durumuna düştüm. Mpralim bozuktu. Ama toktum. Eve geldim montumu bile çıkarmadan acele acele yedim yedim hep. Sonra akşam yemeyim dedim yine yine yedim. Arkadan çocuklarla yine yedim.......
Ama neden kendime engel olamıyorum. Karbonhidrat bağımlısı mıyım ben acaba ...kolik ...kar kolik...
Şimdi de mutsuzum işte.nolcak böyle
..
Üzülmee. Sağlıklı beslenme tam da böyle birşey. Hergün uyamazsın. İnişler çıkışlar olur. Önemli olan kaldığın yerden devam etmen. Güzel bir devam edişi hakediyorsun. Yedim diye mutsuz olup saplanıp kalmakta senin elinde, devam etmekte senin elinde. Oh şifa olsun. Ruhunun, vücudunun buna ihtiyacı varmış yapmışsın. Çoğumuz duygusal açlık yaşıyoruz. Yalnız değilsin. Nasıl değiştiririz ben tam olarak bilmiyorum sanırım kalp kırıklığımızı ya da sıkıntılarımızı neden yemek yemeyle eşleştirdiğimizi bulmamız gerekiyor ama o düzelene kadar da yılmadan yola devam etmek önemli. Bugün kaldığın yerden devam edecek gücü bulman önemli sadece dün ne yediğin değil![]()
Canım yürüyüş vücudu şekillendiriyor varsın kilo verdirtmesin nerede imkan bulursan yürü.Evet çok yürümeyin diyenler de var hangisi doğru acaba eskiden 25.bin adım yürürdüm 55 kilo iken şimdi 7.bin zor yürüyorum kilo da gitmiyor
Şey yapiyormusuz sakaciktan itiraf... arkadaslar ben bugun iki bakla cikilata yedim
Sakaciktan itiraf dedim yaaa yapanlar acikca söyleyebilsin diye niye sasiriyonuz yemedimkiŞey yapiyormusuz sakaciktan itiraf... arkadaslar ben bugun iki bakla cikilata yedimhadi siz de itiraf edin beni yalniz birakmayin
![]()
Sakız çiğniyorumŞey yapiyormusuz sakaciktan itiraf... arkadaslar ben bugun iki bakla cikilata yedimhadi siz de itiraf edin beni yalniz birakmayin
![]()
Bedeninin onlara ihtiyacı vardı. Eviniz ihtici gibi. Toplu alışveriş yaptın. Bu alışveriş senii uzuuuun süre tutacakTeşekkür ederim iyi ki varsınız . Gözlerim doldu gerçekten cansınız.
Evet bugün elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallah
Yeşilçayımı içtim zaten. Şimdi biraz Leslie yapayım. Sonra dün haşlayıp da yiyemediğim yumurtalarımı ısıtıp marula sarıp yiyeyim
Sonra çocukları okula bırakır biraz yürüyüş yaparım inşallah.
Ve evet suçluluk duydukça baş etmesi daha zor. Şifa olsun inşallah.
Seni yalnız bırakmak istemezdim tatlım ama yarın tartı günü korkuyorum.Şey yapiyormusuz sakaciktan itiraf... arkadaslar ben bugun iki bakla cikilata yedimhadi siz de itiraf edin beni yalniz birakmayin
![]()
Teşekkür ederim iyi ki varsınız . Gözlerim doldu gerçekten cansınız.
Yeşilçayımı içtim zaten. Şimdi biraz Leslie yapayım. Sonra dün haşlayıp da yiyemediğim yumurtalarımı ısıtıp marula sarıp yiyeyim
Çok şükür iyi dusunmene sevindim badem şekerim.Teşekkür ederim iyi ki varsınız . Gözlerim doldu gerçekten cansınız.