Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihiiii çok heyecanlı hadi bekliyoruzGeldik diyetisyene Günaydınlar![]()
hihiiii çok heyecanlı hadi bekliyoruz![]()
Sen öyle sanSakız çiğniyorum
Orta şekerli kahve ikram ettiler yeşil çayla içtim noturlemistir demi![]()
Yemedim ama simit domates peynir çay planım var. AçımŞey yapiyormusuz sakaciktan itiraf... arkadaslar ben bugun iki bakla cikilata yedimhadi siz de itiraf edin beni yalniz birakmayin
![]()
senin diyetisyenin paylaştığı meyve kürü diyeti göze pek hoş geliyor yapsam kilo alırmıyım kiBugun umutlu değilim eksi az olacak inşallah Yarın güzel olur. Bugun dikkat ederim. Yeşil çay içerim kayısı yerim.
Verirsin bence metabolizmayı çalıştırıyor.senin diyetisyenin paylaştığı meyve kürü diyeti göze pek hoş geliyor yapsam kilo alırmıyım kikaydettim sonra denemek için
Aa ben onu görmemişimsenin diyetisyenin paylaştığı meyve kürü diyeti göze pek hoş geliyor yapsam kilo alırmıyım kikaydettim sonra denemek için
tabi kadının kendi giyimi kuşamı zayıflığı vs diyet haberlerinin önüne geçiyor normaldirAa ben onu görmemişim![]()
Beklerse, yağ, tuz ve limondaki asit sebzeleri pişiriyor.Mide ve sindirim ile alakali olmali...Salatayi soslayip yarim saat 40 dk bekletip yersem iyi gelir bana hemen dograyip yersem sisirir ki bu hafta hep taze taze yedim bekleyemedim midem üzüldü
hmm aslında iyi değil vitamin açısından ama işte mideyi mutlu tutmak gerekBeklerse, yağ, tuz ve limondaki asit sebzeleri pişiriyor.
Ama nerede neredetabi kadının kendi giyimi kuşamı zayıflığı vs diyet haberlerinin önüne geçiyor normaldir![]()
Tünaydıntünaydın kızlar![]()
gönderdim instadanAma nerede nerede![]()
Canım aylik hedefime ulaştığım için gevşedim diyebilirsinArtı konuşması için Mthn83 canım sana mı başvuruyoruzbana da bir konuşma lazım
![]()
Seviliyorsun da o hatunun instasi yok bendeee hele ondan görmedimgönderdim instadan