Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu geçen kusur aradigim menumuydu aynısını kopyala yapıştır yapmıyorsun demi18 Ocak Çarşamba
14.30
1 kase karışık kuruyemiş
20.00
2 kepçe mahluta çorbası
1 kase havuç salatası
3 kadınbudu köfte
su: 2,5 lt
Elhan
@ffestinalente
Hiç korkma tatlım. Menopoz olduğumun farkında değilim. Oldum olası sıcağı sevmezdim hala yorgani tepikledigim doğrudur. Annen çok iyi yapmış. Hormon tedavisi vs hepsi yanlış. Sakin huzurlu bir hayat için pozitiflik çok önemli. Genel huyum polyannacilik zaten. Kemik erimesi sağlıklı beslenme sporla alakalı. Genetik de biraz. Sen de sağlıkla gecireceksin inşallah biz koçuz. Enerjik , neşeli menopoz da kimmiş![]()
Bugün yaramaz çocuk ruhu var içimde![]()
ayh içim rahatladı ohben de polyannacılıktan yanayım hatta anneme bazen fazla gelir bak kötü ile karşılaştın mı üzülürsün biraz da kötü olasılığı düşün der,kötü olasılık mı ay ne kadar tatlı bir düşünce derim
![]()
uyu bebeğim.
şurdaki formu dolduralımArtı konuşması için Mthn83 canım sana mı başvuruyoruzbana da bir konuşma lazım
![]()
Yaa sen çok fenasınCanım aylik hedefime ulaştığım için gevşedim diyebilirsin
Hedefte yaparım kariyerde![]()
ama o erken girmiş onun tedavisini görüyordur. Erken girmekte çok sakıncalı. Normal yaşın geldiğinde girince tedavi gerektirmez. onun süreci çok farklı inşallah şifalanırMenapoza girdin hormon tedavisi hiç olmadın yani öyle mi. Neden yanlış sence ? Arkadaşım da tedavi görüyor ama o daha 40 yaşında da . Bilgim olsun.
Tuzlu ayran iç canımKızlar ,
Tansiyonum 7 / 5 çıkıyor hatta en son 65 / 54 ne yapmak lazım
yaaaaaBu geçen kusur aradigim menumuydu aynısını kopyala yapıştır yapmıyorsun demi![]()
Canım arkadasin yaşı itibariyle hormon tedavisi görüyor olabilir. Ben 52 yaşındaydım. Hormon testi yapan doktorum süreci uzun uzun anlattı. Bu şekilde tercih ettim beni destekledi.Menapoza girdin hormon tedavisi hiç olmadın yani öyle mi. Neden yanlış sence ? Arkadaşım da tedavi görüyor ama o daha 40 yaşında da . Bilgim olsun.
Benim de mens im yok menapoza girmişim öyle didi dr ama geçen regl oldum o ayrı herhalde veda mensiydio süreç nasıl geçiyor Elhanım herkes o kadar korkutuyor ki... annem doktora falan gitmeden atlattı sağlığı vs yerinde şükür ama doktora gidip tedavi görenlere bakıyorum kemik erimesi vs var hep
Tebriiiks600 gram vermişim. Yağdan 82,4 kg çıktım.Eki Görüntüle 3372028
Premenopozal donemdesin demekBenim de mens im yok menapoza girmişim öyle didi dr ama geçen regl oldum o ayrı herhalde veda mensiydiaşırı sıcak basmaları saymazsak pek bir fark yok
Canım kilo azalman olunca tekrar başlayabilir. Yağ oranı kadınlarda hormon mekanizmasını bozuyor. Vücut yeni format atacakBenim de mens im yok menapoza girmişim öyle didi dr ama geçen regl oldum o ayrı herhalde veda mensiydiaşırı sıcak basmaları saymazsak pek bir fark yok