- 24 Temmuz 2020
- 298
- 635
- 53
yok canım baya bildiğin 30 boy kısa olunca 40 lı kilolar normal 1.70 boyunda olanlar 55-60 civarı oluyorlar zatenBacım 30 kg mu olucan 20 kg de bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım baya bildiğin 30 boy kısa olunca 40 lı kilolar normal 1.70 boyunda olanlar 55-60 civarı oluyorlar zatenBacım 30 kg mu olucan 20 kg de bari![]()
Şunu bir erkek yapsaYa ben daha sık geleyim sahile yürüyüşe güzel bacakli beyler var koşu yapan
Eki Görüntüle 3371469 Eki Görüntüle 3371473
Dk 5:56 daki pozisyon
Dimi herkesin abisi gardasi var ayip yaptigimŞunu bir erkek yapsa![]()
![]()
bence de cinsiyet ayrımı bu cık cık yer neresi demiştinŞunu bir erkek yapsa![]()
![]()
61 kg değil misin yavrum sentakvim doğruda benim boyum 1.50 tatlım 30 kg fazlam var en az o yüzden hızlı gidiyor
Benim en son mthn83 ten istediğim konuşma mesajını görmedin sanıırm![]()
yok canım nerede yazıyor o düzeltelim 77.8 di cuma günü nerdee 6161 kg değil misin yavrum sen
Artık kizmaktan vaz mı geçtin hocamAfiyet olsun canım![]()
yok canım nerede yazıyor o düzeltelim 77.8 di cuma günü nerdee 61
aaa bunlar ben de gözükmüyor hiç kaldırıldı sandım ben de ben şokBu bir işaret olsa gerek
Bak isminin altında yazıyo.
Şöyle grupca olsak dikkat cekmezdi ne guzel.olurdu... lafimizinatar biz aramizda konusuyoruz beyefendi uzerinize niye alindiniz derdikbence de cinsiyet ayrımı bu cık cık yer neresi demiştin@Leyl35
Bende gorunmuyor gecmiste ne modaydi klasti bu eklentilerimiz simdi hatirladimnasıl düzelticem ben bunu göremiyorum ki bilgisayardan giriyorum halbuki
ben de hiç görmedim burada yıllar öncesinin cetveliBende gorunmuyor gecmiste ne modaydi klasti bu eklentilerimiz simdi hatirladim
Ne ugrasiyorduk eklemek icinben de hiç görmedim burada yıllar öncesinin cetveli
aaa bunlar ben de gözükmüyor hiç kaldırıldı sandım ben de ben şok![]()
aydınlandım resmen teşekkür ederimForum seçeneklerine gir ordanda başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle de canım