Hoşgeldin
Sabahı kime soralım

Sordum sorusturdum. Önce çocuk doktoru ile görüşeceğim bugün bı haber alayım bakalim
Benim diyetisyen haftaya bana mercimek köftesi verecek çok mutluyum. Yeniden aşık oluyorum kadına
İngilizceden 100 alıp Türkçe'den 76 alması zoruma gitti. Çocuğum ana dilinden nasıl yaparsın demiştim

Ama sonra performans aldı. Toparlayacak inşallah. İkinci yazilidan 96 almışti galiba.
Çok uyumussun
Sabah aldım telefonu elime sır verecektim sana sonra geçen sefer verdiğim sır yalan oldu. Bu sefer bana kalsın bakalım dedim

Aynen canım. Biraz kendini vermiyor sanırım. Yeni nesilde dikkat dağınıklığı çok. Ders çalışırken öyle özenli sessiz bir ortam hazırlanıyorum. Odaklanması kendini vermesi için. Sınavlarda ses oldu gürültü oldu gibi şeyler yaşamaması için.
Komşumun kızında (7yas) ciltte renk değişikliği vardı. Özel bir beslenme uyguladılar yayılma yavaşlaması için. Piknik yaptiklarinda hep onada uygun şeyler koydum. Evde özel çocuk bulunması oğlumun hassaslık göstermesini kolaylaştırdı. Yoksa biraz bencil oluyorlar. Ben seviyorum ben istiyorum tarzı. Bişey diyemiyorum ikiside çocuk
Ooo süper

Kuruyemiş çiğ mi

Kusur bulucam