Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesiye odaklandiniz o yuzdencok iyi sonuc haftaya daha iyisi olacak eminim
![]()
O eşofman, çorap çıksa 107' li rakam görecektik.
ffestinalente şu Z raporunu güncellesek zahmet olur mu
![]()
Ödemli kız Günaydın.Kızlar günaydın işe erken gidiyorum erken tartıldım ben yaa keşke 9 10da tartılma imkanım olsa böyle ödemli olluyorum
Kaptanım kahvalti yapmadığını düşünüyorum. Üzerini degiştirirken tekrar tartılır misin
EveeetHshsh dur bekle
Öyle mi diyosun o iş bende hsjsj
Benim hedefte 57.3 ama kilo 59larda... Nasil emindim hedef koyarkenSanırım spor yapmam gerekecek
Ocak hedefim 103 yakalayamazsam üzülürüm maldı 11 gün verilecek 5 kg![]()
Ben tamamen cikariyorumHshsh dur bekle
Öyle mi diyosun o iş bende hsjsj
Saat 14' 00 kadar vakit var. Cumaya bile gidip gelebilirsinBen okula gidip gelecegim o arada tartilacagim kaptanimElhan
Çıkart çıkart 500 gram farketti hahsjjsBen tamamen cikariyorum![]()
Ooo daha ne olsun 3 kg oldu bakÇıkart çıkart 500 gram farketti hahsjjs
2 litre suya 2 tutam maydanoz 1 yeşil elma 1 kaşık yeşil çay 1 limon 1 çubuk tarçın koyup kaynağında 3 dk ocakta tutup demlemeye bırakıyoruz. 30 dk sonra süzüp içiyoruz.Ay duygulandım, son kaptanlık yorumlarımı da yapayım. Dün alıntılamıştım hepsini, fırsatım olmadı
Oh çok şükür böyle böyle daha iyi olacak
Gayet dengelemişsin afiyet olsun. Ödem suyu nedir? Çok ihtiyacım olabilir kendisine
Senin menülerin hep dengeli, doyurucu ne az ne çok ben şahsen beğendimkekten dolyı belki eksi getirmez ama fazlalık vermeyeceği kesin bir de spor yapmışsın oh nefis
Lahmacunkalp
Afiyet olsun canımumarım eksiyle gelirsin
Allahım kolaylık versin gönlüne göre katılabil inşallah
Fezaa ne zaman biticek buseviyeler ne zaman sonlanıyor sonrasında nasıl besleneceksin?
Gayet güzel gitmişsin şifa olsun
Neden yiyemedin
Kaldığın yerden devam etmeyi geötim spor bile yapmışsın muhteşem
Cuma hazırlığı sanırım bu
Allah kabul etsin
Muhteşem tertemiz. Hem midem hem ruhun rahatlamıştır valla
Kereviz salatası deyince de sen be bacım
Muhteşem tertemiz, mideler bayram etmiştir
Afiyet olsun canım
Bu ara smoothie ye merak saldım. Sen nasıl bir makineyle yapıyorsun![]()
11 gun var daha asilirsan gider bence canimBenim hedefte 57.3 ama kilo 59larda... Nasil emindim hedef koyarkenama elimden geleni yaptim buna eminim
![]()
Bende çok seviyorum çok lezizÖyle kuzum. Çok da besleyici naparsin .
Bayılıyorum tarhana cipsine ekşi ekşi.
Anne tarafım Maraşlı olduğu için hepsinin evinde vardır.![]()
Sağol canım Hala kulak uğuldaması devam ediyor . Antibiyotik ağrı kesici ve burun damlası kullanıyorum. İyileşeğim inşaAllah .Çok geçmiş olsunnasılsın şimdi canım?